2018. november 23., péntek

Üveg tusoló fal

Fürdőszoba falai is készülhetnek üvegből, nagyon trendi fürdőszoba a hálószobában, abszolút kristáytiszta üvegfal megoldással. Kristálytiszta üveget és funkcionális zuhanyüveget javaslunk. Két fal közé épített, üvegzsanérok által nyitható, fogantyúval, vízzárásokkal felszerelt üveg. Sarok Zuhanykabin: Egy fix üvegből, és a merőleges falra szerelt nyíló ajtószárnyból áll. A fix üveget felűl merevítőcsővel látjuk el, a megfelelő stabilitás érdekében, és az ajtó záródásához mágneses.


Vásárlás: Zuhanyfal árak, eladó Zuhanyfalak.

Akciós Zuhanyfal ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Zuhanyfal termékek, Zuhanyfal márkák.


Zuhanyfal abban az esetben építhető be, ha zuhanyterünket egyik oldalról nyitva kívánjuk hagyni. Ez egy viszonylag költséghatékony megoldás, hiszem minimális a szerelvényigény és nem kell használnunk vízzáró profilokat sem. Ez készülhet egy, illetve kétszárnyú kivitelben is.


A fal felőli csatlakozásánál műanyag vízzáró profillal biztosítható a szigetelés. A vízzárás fokozására alkalmazhatunk egy a falra rögzíthető műanyag mágneses profilt is ami tökéletesíti a. Nyitva: H-P 8-1 Sz: 9-VÁLASSZA A MAGAS MINŐSÉGET ÉS A KEDVEZŐ ÁRAT ÖN IS!

A korona vírus helyzetre való tekintettel a személyes átvétel lehetősége szünetel. Megértésüket köszönjük! Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén továbbra is várjuk megrendeléseiket. Fontos figyelni azonban, hogy a zuhanykabin ajtó rögzítésére szolgáló két, egymással szemközti fal távolsága a burkolattal együtt is megfelelő legyen. Természetesen erre a problémára is szolgálunk.


Széles kínálatunknak köszönhetően kádat, fürdőszobabútor, csaptelepet vagy csempét is vásárolhat. Egyedi méretpontos kádparavánjaink minden esetben méretpontosan illeszkedik az ön fürdőkádjához. Kizárólag 8mm vastag biztonsági üveget használunk így az általunk készített épített üveg kádapavám maximálisan biztonságos és bababiztos üvegből készül. Vonalmenti folyóka szerelése fel mellé építve, kiegyenlítő és lejtéskialakító lemez, vízszigetelés, padlóösszefolyó, rács, lejtéskialakító ék, tágulási fugap. A két mozgó részből álló kádparaván készítése során a falra is pánttal helyezzük el az üveget, majd erre az üvegre is pánttal szereljük fel a második szárnyat, így harmonika kádparaván készül.


Vízvető profil kerül a fal és az első üveg közé és a két üveg közé is, valamint alulra, mindkét üvegre. Zuhanykabinok, zuhanyfülkék és zuhanyajtók, kádparavánok, toló és nyíló kivitelben, akár keretes, félkeretes vagy keret nélküli dizájnnal is. Keret nélküli üveg zuhanykabin, zuhanyfülke, zuhanyajtó, kádparaván, festett konyhai üveg és egyéb belsőépítészeti üveg termékek egyedi igények alapján, méretre gyártva, átlátszó, homokfúvót vagy saját mintával. A fal mm-es színezett (pearl) műanyag betéttel, és AntiCalc védelemmel van ellátva.


Profil színe fehér. A zuhanyfal még két méretben rendelhető, 750-es és 9. Azt kell, hogy mondjam, hogy ma egyre többen ismerik fel azt, hogy a konyha falát nem csak csempével, hanem egyedi, exkluzív üveg falburkolattal is be lehet fedni. A megrendelőnek nem ez az első háza, most úgy döntött, legyen komfortosabb, mint az előző.

A fűtési rendszer: geotermikus energiával működő teljes fal -padló-mennyezet fűtés, természetesen bele integrálva a klíma rendszert is. Beltérben használatos legjobb térkihasználású ajtó a tolóajtó, hiszen arra a falra simul rá, ahol az ajtónyílás található, így a hasznos térből nem vesz el. Lehet alkalmazni falnyílásra, elválasztó üvegfalban, valamint mennyezeti rögzíthetőséggel. Az ólomkristály üveg kimondottan a művészi kidolgozású tárgyak anyaga, ami csiszolás utáni míves csillogásával teszi különlegessé az így díszített tárgyakat.


Az erkélyek és kültéri üvegfalak, előtetők nagy teherbírású anyaga a drótüveg. Biztonságossá azt teszi, hogy sérülés esetén a középen elhelyezhető. Fal helyett térelválasztó paraván Manapság egyre többen újítják fel a lakásukat, s ennek során az adottságokhoz igazodva igyekeznek tágítani szobáik alapterületét. Ez természetesen csak úgy lehetséges, hogy a szomszédos helyiség válaszfalát megszüntetik. Zuhanykabinok két fal közé építése esetén a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás a zuhanyajtó (zuhanykabin ajtó).


Mi nem sablonos üveg zuhanykabinokat építünk, hanem teljesen egyedi, épített zuhanykabinokat és üveg zuhanyajtókat is. A képeken is látszik, hogy nem vassal merevítjük ki az üveg zuhanykabint, hanem törekszünk a harmonikus kivitelezésre és általában üveggel merevítjük ki az általunk készített zuhanykabinokat. Nagyon vékony műanyag minden része, művészet úgy összeszerelni, hogy ne törjön el és. Aligha van valami igazán elegáns a fürdőszobában, ami teljes mértékben az Ön kívánságait és elképzeléseit tükrözik!


Fontos alapalkotó részek a zuhanyzó és a kád illetve ennek a két fürdőszobai elemnek a kombinációja. OBI-nál talál stílusos ajtókat és oldalfalakat számos vonzó designban a zuhanyzónak vagy akár a fürdőkádra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések