2018. november 15., csütörtök

Fürdőszoba szőnyeg méterben

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! A JYSK hírlevéllel minden héten megkapja reklámújságunkat, híreinket, aktuális nyereményjátékainkat, inspiráló lakberendezési ötleteket és legjobb ajánlatainkat is.


Egy fürdőszobaszőnyeg szettel új hangulatot teremthetünk fürdőszobánknak. A szett nem csak dizájnos, hanem hasznos is. A latex hátlapnak köszönhetően a szőnyeg nem csúszik el, míg a puha felsőrész a kényelmet biztosítja. Tetszetős fürdőszobaszőnyegek és puha kilépők álmai fürdőszobájához az OBI-tól.


Ha a megjelenésről és a kényelemről van szó, azt a bizonyos többletet kölcsönzik – a fürdőszo. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. A beltéri folyosók, előszobák, hallok szőnyegezésére ajánljuk a különböző színű és mintázatú futószőnyegeinket, melyeket különféle anyagok, illetve textúrák jellemeznek. A füdőszobai szett puha felsőrésze a kényelmet biztosítja. Szőnyeg Futószőnyeg.


A szivacsszőnyeg méterben kapható, kádelőnek is használható. A fürdőszoba remek kiegészítője ez a különböző színvariációkban elérhető, stílusos megjelenésű, puha tapintású szőnyeg. A szőnyeg plüss borításának köszönhetően melegen tartja talpát. FÜRDŐSZOBA SZŐNYEG t. A vásárlóink és munkatársaink egészségének védelme érdekében üzletünkben határozatlan ideig szüneteltetjük a szőnyeg - és függönytisztítási szolgáltatásinkat. Az üzletünk egyelőre a normál nyitvatartási idővel üzemel.


A vírus elleni védekezés érdekében rendszeresen fertőtlenítünk az üzletben, valamint. A futószőnyegek változatos szín- és mintakínálatban bővelkednek így lehetővé teszik, hogy bárhol is kívánja elhelyezni, mindig megtalálja az adott térbe leginkább illőt. Meleg és puha kényeztetés a lábnak! Válassz jó áron kapható, stílusos fürdőszobaszőnyegeink közül. Sokféle méretben, színben, stílusban és anyagból kapható fürdőszobaszőnyegeink között biztosan megtalálo ami leginkább illik az otthonodba.


Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék Magas minőségű termékek, exclusive kínálat Könnyen tisztítható szőnyegek, mosható szőnyegek konyhai felhasználásra. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.


Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Ha ajtó határolja valamelyik oldalról, jó, ha olyat veszünk, ami be is nyúlik alá. Csúszásgátló háló szőnyeg alá méterben. Szizál hatású szőnyeg 77x130cm barna. Fürdőszoba szőnyeg.


Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját! K-TEX SZŐNYEGÁRUHÁZ - Keleti Textil Kft. Legnépszerűbb termékek. Fehér jaquard vitrage függöny méterben Roy 30cm magas. Panama szürke kész sötétí.


Mindig új akciókkal várjuk látogatóinkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések