2018. november 8., csütörtök

Lindab tetőpanel

A Lindab által forgalmazott szendvicspanelek ipari jellegű, acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső és belső falainak, illetve tetőinek térelhatárolására szolgálnak. A változatos megrendelői igényeknek megfelelően a paneleket igen széles termékskálán kínáljuk. A panelek belső hőszigetelő anyaga igény szerint kétfajta lehet, a panelek zártcellás.


A Lindab széles termékskálájának köszönhetően az önállóan is alkalmazható építési termékeken, komponenseken felül komplett, minden részletet magában foglaló rendszereket és hozzájuk széleskörű szolgáltatást, műszaki és szakmai támogatást is nyújt. Szendvicspanel csomóponti részletek. Külső ereszszegély (D jelű) 8.

LINDABWALL falpanel 7. Alsó ereszszegély (C jelű) 9. Belső fal-tető szegély (E jelű) 10. Függő ereszcsatorna (R 150) 12. Szeretnénk bemutatni megrendelőinknek a Lindab szendvicspanel szerelés lépéseit és eredményét. A Lindab szendvicspanel burkolat előnye, hogy a szerkezet összeszerelése után néhány nap alatt az épületünk zárt és hőszigetelt lesz. A további munkafolyamatok párhuzamosan történhetnek, így a Lindab épület gyorsabban.


A Lindab termékei nemcsak a teherbírási, tűzállósági, hőszigetelési követelményeknek és egyéb műszaki elvárásoknak felelnek meg, hanem kifejezetten esztétikusak is. Különböző színű bevonatokkal készíthető, amely megjelenésében is kielégíthet minden igényt.

Hogy a panelek biztosan sértetlenül érkezzenek meg Önhöz, öntapadó fóliával védjük a felületüket. Lindab Glamet Önhordó tetőpanel poliuretán hab szigeteléssel, mikrobordázott és vonalazott kivitelben, min. A Lindab árlista, gyártói (partneri) nettó árlista, amely magába foglalja a Lindab Profil által értékesített termékek legfontosabb műszaki és logisztikai és rendelési információit, valamint az egyes termékek színválasztékát. Raktárkészletünkben található PUR, PIR, kőzetgyapot töltetű fal és tetőpanelek, és lépésálló PIR szigetelő táblák.


A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A felhasználás, az alkalmazás szempontjából egyszerűen kezelhető szendvicspanelek műszaki tulajdonságai összetettek, hiszen függnek a különböző anyagú alkotóelemek és a közöttük lévő együttdolgozás (tapadás, ragasztás) jellemzőitől is. Szállításból visszamaradt minőségi szendvicspanelek csökkentett áron!


Hírek, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. Duba trapéz az alföld legnagyobb gyártója. RAL színből választhat trapézlemezt, a legjobb áron. Az alábbi képeken különböző kivitelezők által készített kerítések láthatók. Cégünk magát a trapézlemezt gyártja ezek közül az elemek közül, amelyhez színazonos rögzítőcsavarokat, valamint élhajlított lemezeket, zárókupakot tudunk biztosítani.


Nappali és konyha közti falat kivette az előző tulajdonos, így növelve a teret. Megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel. Elsősorban az egyházi és a műemlék épületek felújításához ajánlott, de szívesen alkalmazzák új építésű apartmanházak, családi házak, középületek esetében is. Szerelésének, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. A Lindab kínáata a szerkezeti komonensek szées váasztékátó a könnyűszerkezetes acé éüetrendszerekig terje ameyek iari, kereskedemi és akossági céoknak egyaránt megfeenek.


A Lindab Profi több, mint országban kéviseteti magát Euróa-szerte. Lakossági-, ipari ill.

Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. A CTW Hungária Kft. A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez, cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések