2018. november 2., péntek

Hangfal csillapító anyag

Látható, hogy a hangelnyelő anyagoknak milyen nagy szerepe van a dobozban kialakuló rezonanciák csillapításában. Az is látható, hogy a hátlapra ragasztott hangelnyelő szivacsnak (ill. általában bármilyen porózus hangelnyelő anyagnak) minimális a hatása, azaz az ilyen megoldás értelmetlen. A hangfal sajnos ezidáig nem lett befejezve, és most, hogy apumtól ezt megörököltem ( igen, sajnos ő már nincs velünk ), így szeretném befejezni, olyanra megcsinálni, amilyenre azt annak idején kitaláltuk. Az anyaga natúr bútorlap, ragasztott, csavarozott. Zárt hangfal , és érzésünk szerint, nem is kell neki reflex nyílás.


Elsősorban nem szabad spórolni, minden anyag és szükséges alkatrész, amit nem hagyunk ki a készülékből azt nem kell pótolni digitális trükkökkel és különböző jól hangzó csilli-villi hangzásképekkel. Az alább felsorolt tervezési szempontoknál mind fontos alaptényező, hogy bele kell építeni az anyagot. Damping material made of polyester wool with excellent damping propert. Csillapító , hangelnyelõ anyag A basszus-reflex hangdoboznál megfelelõ átmérõjû és hosszúságú csövön át a membrán mozgásának ütemében erõs levegõ kiáramlás történik, amely fokozza a mély hangzást. A Monitor Audio Bronze valóban remek kis hangfal , az árára való tekintettel nehéz kifogásolni bármit is a hangjában.


Sajátosságait (kissé fényes magas frekvenciák, alkalomadtán combos basszus) a felhasználók zöme inkább pozitívumként fogja elkönyvelni. A tény, az hogy jó a csillapítás minden tekintetben és legyen az Sub vagy közép hangfal , amiben kötelező. Ebben nyílván megint az adót egyén lehetőségeihez mérten fog választani a csillapító anyag mibenléte.


Hangfalak kitömése? Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. KEF LShangfal vásárlás: KEF LSárak összehasonlítása, KEF LSakció! Hol a legjobb LS hangfal szett ár?


Ennek hatására az oldallapok újra. A csillapító anyag módósítja a belső teret mert ahol vastagabb a csillapító anyag ott kvázi nagyobb a doboz mert lessabban terjed benne a hang tehát már nem vis kocka dobozunk van. A szivacsok amik hullámosak is ezt csinálják azért változik a vastagséga minnél bonyolultabb annál tőbbfelé szorja a hang hullámot.


Hangfal csillapító anyag

Lássuk a gyári állapotot. A dobozszerkezet vékony, mm-es pozdorja, gyárilag semmilyen csillapító anyag sincs benne, „kong” az ürességtől. Három hangszóró, de a keresztváltó, amit hozzájuk tettek, kritikán aluli. A középsugárzó előtt. A mélysugárzó minden frekvenciát megkap, ha le tudja sugározni, ha nem.


Azt sem árt megjegyezni, hogy bár a reklámanyag hangsúlyozza, hogy a csillapító anyag a rezgést hővé alakítja, ez tulajdonképpen a világ legtermészetesebb dolga! Minden csillapító töltet így működik. Az így keletkező hő pedig olyannyira csekély, hogy azt érzékeny műszerekkel is nehéz lenne kimutatni. Egy üres hangfal kongó lehet ennek használatával megszüntetni. Hintaágy tető huzat Zöld-új.


A csomag tartalma literhez elég. Méret: A rendelés folyamán a megjegyzéshez kérem beírni a kívánt méretet! Huzatanyag: Pamut-poliészter. Gladen, AERO-Multi, akusztikai, csillapító , anyag , (800x4mm), GLaden audio, rezgéscsillapító anyag , bitumen lap, hifi, ajtó, autóhifi csillapító , webshop. Nagyon örülök, hogy itt vagy nálunk!


Kerülj beljebb, a böngészéshez nem kell regisztrálnod. Gladen Audio, AERO-Butyl, akusztikai , csillapító , anyag , (800x4mm) , alu, rezgéscsillapítő, ajtó szigetelő, szigetelő anyag , öntapadós, audio system.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések