2018. november 14., szerda

Ikea munkalap méretre vágás

A konyhai munkalap tervezővel most a konyhai munkalapodat is megtervezheted. Kombinálhatod a különféle munkalapokat, anyagokat, konyhai mosogatókat, méreteket, stílusokat és még sok minden mást. Budapest Üllői út 119.


Ferencváros, Nagyvárad tér ) Tel. Gyártók vagyunk nem kereskedők!

Bármit megoldunk, ahogy Ön szeretné! Sziget munkalapok lefutó lábbal reggeliző pu ltok, bármilyen méretben, alu ferde élbeültetéssel stb. Számtalan élzárási lehetőség! Az Ikea konyha összeszerelés nem agysebészet valóban, de nem is egy cipős szekrény vagy egy irodaszék összeszerelése. Ezen az oldalon bemutatom a fontosabb lépéseket, amik segíthetnek a kalandvágyó ezermestereknek, vagy azoknak az ügyfeleinknek, akik csak a munkalap méretre vágását és beszerelését szeretnék ránk bízni.


Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek. Függőleges lapszabász gépünk mm pontossággal dolgozik, ami nagyon pontos illesztéseket tesz lehetővé. IKEA ) konyhai munkalapját!

A méretre vágás után Ön kérheti a bútorlapok élfóliázását, vagy ABS 4mm-es műanyag fóliával történő éllezárását. Fedezd fel megfizethető bútorainkat, friss ötleteinket és lakberendezési inspirációinkat, melyek minden pénztárcához és otthonhoz passzolnak. Találj termékeket és inspirációt, hogy megteremthesd álmaid otthonát.


Vásárolj online vagy a hozzád legközelebb eső áruházban. A kiválasztott termék méretre vágásában rendelkezésükre állunk! Az OBI munkatársai az Ön által kívánt méretre vágják az OBI áruházaiban vásárolt bútorlapot, munkalapot, legyen szó akár sarkokról, a tűzhely, vagy éppen a mosogatótálca helyéről. Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap, rengeteg munkalap , hátfal.


Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez. A munkalap méretre vágása, a mosogató és főzőlap beépítése pontosságot igényel. A méretek pontos meghatározása különösen akkor fontos, ha a falak kicsit ferdék. Amennyiben legalább hónapra tudja előre a szolgáltatás igénybevétel dátumát( ami visszaigazolással le is lett egyeztetve), abban az esetben kedvezményt tudunk biztosítani a szerelési költségből!


Versenyképes árakkal, várunk téged. A pontos munkadíjjakról itt tájékozódhatsz. Ingyenes méretre vágás ! Szögletes mosogatóhely kivágása munkalapban, pántfurat készítése, bútorlap gépi élfóliázása – nálunk mindez lehetséges!


A konyhapult vagy munkalap méretre vágása után rámarjuk az élprofilt, majd ezt követően kivágjuk a tűzhely és a mosogatótálca helyét.

Végül a gránit és kvarcit konyhapultokat olaj és zsír beszívódás elleni védelemmel látjuk el. A Praktikernél vásárolt faáruk (forgácslapok, bútorlapok) méretre vágását helyben vállaljuk, saját igényeihez igazítva. Precíz eszközeinknek és szakembereinknek köszönhetően időt és energiát takaríthat meg, s nem kell otthon bajlódnia a méretre vágással.


Munkalapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Lapszabászat - méretpontos alkatrészek, kiváló élminőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések