2018. november 6., kedd

Fa hatású padlólapok

Fa hatású padlólapok. A különböző fa burkolatokat tökéletesen imitáló mázas porcelán és vörösagyag padlólapok. Nagy kopásállóságuk miatt remek helyettesítői a fa burkolatoknak.


Padlófűtéshez is tökéletes megoldás. Kattintson a nagyobb képekért!

Modern, fa hatású járólapok, Csempe webáruház. Fürdőszoba csempék, járólapok, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Akár ingyenes kiszállítással az egész ország területén.


Nézze meg kínálatunkat! Kínálatunkban termékcsalád ~2féle fahatású padlólapja található meg. A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával.

Ezzel egyesül a greslap rendkívüli keménysége a fa meleg hatásával. De ennél sokkal több előnyös tulajdonsággal bír. Ellenáll a víznek, karcállóbb mint a. Gyors, ingyenes, országos házhoz szállítással. Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Faerezett mintázatának köszönhetően a Acacia lapcsalád természetességet sugároz, avatatlan szemek meg sem mondják, hogy nem természetes fa burkolatot látnak. Mik is ezek pontosan? E fa hatású padlólapok magas kopásállóságuknak köszönhetően előterekbe, közlekedő helyiségekbe, étkezőbe, konyhába is bátran felhasználhatóak. FA MINTÁZATÚ LAPOK. Természetes fa hatású hidegburkolatok, az otthon melegéért Az idei lakberendezési trendek egyik szereplője a famintás padlóburkolat.


E padlólapok töretlen népszerűségnek örvendenek, legyen szó laminált padlóról, vagy famintás kerámia padlólapról. A nappaliba, fürdőszobába, konyhába de még irodába vagy üzlethelyiségbe is választható csempe és járólap különböző méretben és színben. A kültéri és beltéri olasz padlóburkolatok modern és rusztikus felületű fahatású padlólapok a közép és a prémium kategóriát egyaránt képviselik. A világos színű padlólapok pedig tágasabbá teszik a helyiséget!


Ahány anyagú padlólap, annyi jellemző alaptulajdonság. Az anyag- miből készüljön?

A padlólapok lehetnek akár fa , kő vagy betonhatásúak is, illetve rengeteg dekor, lisztello variálható. Kiválóan alkalmas lakások, közepes forgalmú üzlethelyiségek burkolására. White cedar (fehér cédrus), Ice grey (jégszürke), Old plank (régi deszka), Wengue (wenge) és Dark oak (sötét tölgy) színben rendelhető. ECO, és HI-TECH SOUL a meleg fa és a praktikus kerámia technológiai ötvözése, a tökéletes kombináció. A hangulatos és gondtalan otthon, a felületek dinamikus és természetes hatása.


A fa hatású járó-, burkolólapok számos előnnyel rendelkeznek a természetes fával összehasonlítva: kiválóan alkalmazhatóak padlófűtéshez, nem érzékenyek a nedvességre, így konyhába, fürdőszobába is kiválóak, sokkal jobb a kopásállóság, nem fakítja a felületet a napsugárzás. Fahatású padlólapjainkkal természetes, barátságos, meleg hatást érhetsz el otthonodban, miközben a praktikumról, a tartósságról és könnyű takaríthatóságról sem kell lemondanod. A poliuretán gerendautánzat fa mintázatú, fa színezetű, fa erezetű profilokat profilokat tartalmaz, melyeken még szúette nyomokat is láthatunk! A mennyezeten felrakott gerenda profilok. Vásárlás: Csempe, padlólap árak, eladó Csempék, padlólapok.


Akciós Csempe, padlólap ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések