2018. november 14., szerda

Tégla kutyaház

Tégla kutyaház (db) Saját fejlesztésű, rendkívül erős terheléseket is elviselő favázra épített, hőszigetelt kutyaházak tégla borírással. Kialakításuknak köszönhetően rendkívül egyedi, rágásálló külsővel rendelkeznek. Amennyiben Ön szándékosan és egyértelműen téves adatokat ad meg, rendszerünk automatikusan kitörli árajánlat kérését mielőtt kollégáinkhoz eljutna üzenete! Megjelenésüket széles határok között szabhatod saját ízlésedhez.


Minden itt bemutatott kutyaház mellé egy év (a tégla változatokhoz két év) jótállás és díjtalan házhozszállítás jár. Ezekprémium egyedi kutyaházak, melyek elkészítése időbe telik, de ennek ideje alatt sem kell kedvencednek ház nélkül élnie. Gyakori probléma a kutyaház szállítás, amely jó indoknak tűnhet egy lapraszerelt kutyaház mellett. Vedd figyelembe, hogy a kutyaház szállítás egyszeri feladat!


Ezzel együtt persze lehetnek olyan esetek, amikor a megoldást egy otthon összeállítható, azonnal elérhető lapraszerelt kutyaház jelenti. Nálunk erre is találsz. Ez a fajta szendvicspanel kutyaház munkakutyák, egészségügyi karanténok ideális kutyaháza,. Kényelmesebb, mint acélhéjú társai és erősebb, mint a fa kutyaházak.


Extrém ellenállóképesség, egyszerű és teljes tisztítás, fertőtlenítés, könnyű áthelyezés, költöztetés, egy év jótállás. Számukra a hőszigetelt kutyaház jó alap, de ennek a védelme már kevés lehet nekik, javasolt a kutyaház fűtése is. Ugyanez igaz a csivavánál nagyobb testű, de hidegre érzékeny fajtáknál, mint amilyen egy angol- vagy francia bulldog is. Persze minden felelős gazdi számára fontos szempont egy kutyaház kiválasztásakor, hogy az a lehető legjobban óvja kedvencét. Strapabíró, állítható magasságú és időjárásálló sátortetős kutyaház lazúrozott kínai szúrósfenyőből.


Tégla hatású aszfalt-kátránypapír tetővel. Műanyag lamellás ajtóval. Könnyű összeszerelés. Nem kell többet félnie kutyájának, hogy a mínuszokban befagy a vize vagy az eledele! Itt a megoldás, nem kell semmi más, csak egy profi minőségi kutyatál!


A kutyáknak is szükségük van egy kis kényeztetésre, és azok a gazdik, akik szeretik a kutyájukat, el is kényeztetik őket! Szigetelt kutyaház : kutyája hideg elleni védelmének kitűnő módját kínálják a kutyaházakba kapható szigetelések. Többféle megoldás közül választhat az egyszerű szőnyegtől kezdve a doboz alakú, a kutyaház falát és padlózatát kibélelő szigetelésig.


Ezeket a az őszi és téli hónapokban kell behelyezni a. A szállítás nem tartalmazza a kutyaház helyére való tételét, ez díj ellenében külön a helyszínen kérhető amennyiben ez a hely könnyen, akadálymentesen megközelíthető. Amennyiben nagyszámú, nem megszokott lépcsők, emelkedők, kerítések és egyéb akadályok lépnek fel a szállításnál az első zárható ajtó mögé helyezzük a terméket. Kutyaház építésére a legjobb anyag a fa, mert sohasem veszi át úgy a hideget, mint a tégla , beton vagy netán a fém.


Tégla kutyaház

Mivel béleljük ki ? A kutyaház ne közvetlenül a talajon álljon, hanem valamilyen emelvényen (pl. raklap, gerendák, téglák), hogy ne ázhasson be az alja. Bélésként szalmazsák vagy lószőrmatrac a. Hagyományos, Luxus és Extrém Kutyaházak Gyártása! Európa egyetlen luxus kutyaház gyártója! Sátortetős kutyaház. Nem csak a lakásban, hanem kint is szüksége van a kutyáknak a visszavonulásra.


Kültéren jó megoldás lehet a sátortetős kutyaház , melyről lefolyik az esővíz. Itt négylábújának van egy saját kis birodalma, mely széltől és az időjárástól megfelelően védett. Kínálatunkban talál különböző.


Tégla kutyaház

OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Ahogy Önnek praktikusabb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések