2018. november 27., kedd

Álpadló rendszer

Szárazpadló Bontható álpadló Nem bontható álpadló Öntött álpadló. KNAUF Vidifloor F szárazpadló rendszer. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.


ATLANTE álpadló rendszer. Ebben a kategóriában nem található semmilyen áru.

A nagyon strapabíró speciális műanyag nem keményedik ki, és csökkenti a lépéshangot. Közterületek, teraszok, tetőkertek esztétikus, praktikus és időtálló burkolásához kínál egyedülálló megoldást az olasz Impertek gyár. Ezzel a száraz burkolási rendszerrel egyszerűen és biztonságosan oldható meg a kültéri hidegburkolatok felfagyás mentes kivitelezése.


Lapszintező, csempeszintező rendszer , SIGMA-csempevago. Ebből adódóan az álpadló rendszer jelentős talajegyenetlenségek, illetve szintkülönbségek esetén is vízszintbe állítható, teljesen sík felületet képezve. A rendszer nagy teherbírású, mobilis és installálható télen-nyáron egyaránt.


CUPOLEX - álpadló rendszer.

A Cupolex boltozatos alakú, egymáshoz könnyen és gyorsan illeszthető elemes álpadló-rendszer. Teherbírása lehetővé teszi, hogy a felületére a szerkezet alapját képező, a terhelésnek megfelelő betonréteget húzzanak, így ipari felhasználásra is alkalmas. A teherviselő réteg egy vékony, legtöbbször fából, gipsz- vagy cementrostból vagy speciális gipszkartonból készült bentmaradó zsaluzatra öntött esztrichből áll. Száraz üreges álpadló : Gyorsan felépíthető, víz bevitele nélkül készülő kettőspadló rendszer.


Szabadalmaztatott belga lábazati rendszer , mely elemei polipropilénből készülnek és a csavarható mechanizmusnak köszönhetően az elemek magassága állítható, illetve dőlésszöge az adott hely igényeinek megfelelően alakítható. Atlante álpadló rendszer Az Atlante álpadló rendszer egyik legfontosabb előnye, hogy kimondottan egyszerű használatot tesz lehetővé, emellett az alkalmazásával magas minőségű és szép lesz a végeredmény, illetve az egymással kompatibilis rendszerek széles választékát teszi lehetővé. M TL Álpadló rendszer. Szabadalmaztatott belga állítható lábú kültéri álpadló rendszerek, mediterrán hangulatú, exkluzív megjelenésű napernyők, teraszfűtő hőkandeláberek és egyéb teraszkellékek széles választéka.


Manapság meglehetősen nehéz elképzelni azt a modern irodaházat, ahol az elektromos kábelek elvezetése nem az álpadló rendszer beépítésén keresztül lenne megoldva. Ez a fajta praktikus és szemre is tetszetős végeredményt elősegítő megoldás nemcsak a biztonság, hanem az irodát meghatározó összkép szempontjából sem. Komfort-, technológiai- és precíziós hűtés területén szerzett tapasztalatunk és referenciáink, valamint rangos szakembergárdánk garanciája a hosszútávú együttmuködésnek és az ügyfeleink elégedettségének!


Az álpadló rendszer a teraszon, vagy tetőteraszon egy igazán elegáns, exkluzív, modern megoldás, és a kivitelezés sem jár zajos, vagy épp kosszal, porral járó munkával. További előnye, hogy az álpadló rendszer a hőszigetelésre is kedvező hatással van. Válassza ezt az elegáns megoldást, a modern, exkluzív teraszáért.


Lábak fogadószerkezetre ragasztva. Knauf Integral gipszrost lemez vezetőképes pvc éllezárással.

Cégajánló Álpadló rendszer vásárlás témakörben: Álpadló rendszer vásárlás - vevokkedvence. Tapolca, Gyulakeszi út. Világítás számítógépes haszn.


Belga álpadló rendszer forgalmazása: terek, szökőkutak, tetőkertek, teraszok magas színvonalú és időtálló rehabilitációjához. Az álpadló rendszer határait a külön erre a célra kifejlesztett Beton Stop segédelemekkel lehet lezárni, amelyek vágás, helyszíni szabás nélkül alkalmasak arra, hogy megakadályozzák a beton befolyását a padozat alatti térbe. A közvetlen csapadéktól, napsütéstő óvni kell. Homlokzati hőszigetelő rendszer alá abban az esetben építhető be, ha a hőszigetelő rendszer 1-napon belül a felületre kerül, de addig is védeni kell az esetleges csapadéktól. Kültéri álmennyezeti beépítés esetén párazáró festéssel használható.


Kitűnően kombinálható szendvicspaneleink és termékkiegészítőink, valamint moduláris rendszereink széleskörű kiegészítői állnak rendelkezésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések