2018. november 21., szerda

Kukoricarost szőnyeg

A Smartstrand padlószőnyegek igazi újdonságnak számítanak a szőnyegek világában. Mivel a szőnyeg szálai utólagos kémiai kezelésen nem esnek át, ezért az érzékenyebb bőrűek és kisgyermekes családok számára is ideális választásnak bizonyulhatnak. Bambusz szélessége fm. Szegett ill szegetlen változatban,szükség estén vidéki szállítás megoldott, burkolását szakembereink elvégzik igény esetén. Szőnyeg választékunk Szőnyegek anyag és a felhasználás típusa szerint - tekintse meg kínálatunkat, válogasson kedvére!


Divano Design a természetes szőnyegek és padlóburkolatok otthona. Természetes szőnyeg otthonába és garantált az egyedi hangulat, valamint stílus. A Gentle Bliss lépcsőszőnyegek kukoricarost alapúak, ami biztosítja a magas kopásállóságot, így éveken át képesek ellenállni a folyamatos igénybevételnek. Szőnyeg nem érintkezhet nedves felülettel például nyirkos nedves padlóra, falfelületre nem szabad helyezni. Ha vásárol egy új szőnyeget, akkor van néhány dolog, amit szem előtt kell tartania.


Az első, hogy, milyen alapanyagból készült a kiszemelt szőnyeg. Ugyanis minél erősebb az alapanyag, a szőnyeg annál tovább lehet otthonának esztétikus és meghatározó lakberendezési kiegészítője. Vegyük például az igen kedvelt szizál. A szennyfogó kókusz szőnyeg 1-méteres szélességben 18mm vastagságban kapható.


Egyedi méretre szabható, akár íves formára is. Kül és beltérre egyaránt használható a szennyfogó kókusz szőnyeg. Forgalmas helyekre belépőkbe, forgó ajtókba, teraszokra, alkalmas. Szegést nem igényel vastag vinil aljba ültetett kókusz.


Szőnyeg anyagaink közt megtalálható a kiváló minőségű gyapjú, viscose, a természetes könnyen tisztítható kukorica rost , akril vagy a luxus selyem és pamut. A puha felület ráadásul antiallergén. A szőnyegek tisztítás után sem fognak ragadni ill. Előállításuk során nem használnak petrolkémiai anyagú összetevőket, fő alapanyaga a kukoricarost ezzel védve a környezetet. Készítésük során -kal kevesebb energiát.


Teljesen ÖKO minősítésű szőnyeg 4-méteres tekercsekből rendelhető a kívánt méretre igény esetén szegéssel. Lépcső szőnyegnek kiválóan alkalmas mid amellett hogy szép, de puha kellemes járást biztosít. Igen magas a szennytaszító képessége, kopássállósága, könnyen tisztítható. Ideális kisgyermekeseknek és háziállatok mellé is. A velúr amellett, hogy szintén strapabíró, elegáns felületű és az előbbieknél puhább hatású szőnyeg.


A csúcsnyírt (sroll) termékek váltakozó szálmagasságú, speciálisan nyírt és felületkezelt szőnyegek. Budapest, Budafoki út 183. A SmartStrand minőség egyedülállóságát főleg annak köszönheti, hogy a szőnyeg szálanyaga részben kukorica, ebből fakad különleges szennytaszító képessége is: a vásárláskor egészen szokatlan módon 7-éves foltosodási garanciát is kapunk. Ráadásul a szennytaszító tulajdonságot nem a szőnyeg szálaira felvitt.


Kukoricarost szálainak köszönhetően antiallergén. Szőnyeg általános tisztítását leggyakrabban porszívóval végezzük tetszés szerinti fokozatban. Folteltávolító első használatakor végezzünk tesztet a szőnyeg egy kisebb, nem látható részén! Szakszerű folteltávolításért érdemes tisztítóba vinni a szőnyeget!


A tavasz beköszöntével eljön a nagy takarítás ideje. Mobillá válik a szőnyeg , tehát a szakember bármikor “leakasztja” a szögeslécekről, és újat rak a helyére. A leragasztott régi padlószőnyeg a legtöbb esetben eltávolításkor felszedi az aljzatot, melynek renoválása jelentős anyagi ráfordítást igényel. Ezzel szemben a feszített technológia egyáltalán nem okoz. Feszitett szőnyegburkolás – Méretre gyártott szőnyeg – kör alakú.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szőnyegvasalás, lépcsőburkolás, feszitett szőnyegburkolás. Szállodai kivitelezések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések