2018. november 16., péntek

Bevilágító trapézlemez

A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre). T14-es falra RAL színekben. Sűrű mintás, a régi alumínium trapézlemezek hatását keltő trapézlemez. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK!


Trapézlemez bevilágító.

Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Bevilágító elemek beépítésével biztosítható a kellő mennyiségű fény bejutása az épületekbe. A mai korszerű bevilágítók fényáteresztő képessége elérheti a -ot is. A modern felülvilágítók rendkívül jó időjárásállósága hosszú élettartamot biztosít. A bevilágító rendszerek könnyen és gyorsan.


Az Akralux Minicel polikarbonát trapézlemez kiváló alternatívát kínál az egyrétegű bevilágító lemezekkel szemben, mivel a két réteg miatt kisebb a kondenzvíz képződés veszélye, valamint a teherbírása is sokkal jobb. Akár ipari, akár mezőgazdasági épület, akár tetőfelújítás esetén az Akralux Minicel. Cserepeslemez árak érdeklik?

Ha ide kattint, megnézheti cserepeslemez árlistánkat, tájékozódhat aktuális akcióinkról. Gyártók vagyunk, áraink kedvezőek. Bevilágító lemezek a trapézlemez fedéshez rendelhetők a trapéz bordájával megegyező méretben.


A homlokzati trapézlemezeket széles színskálájú tekercsekből gyártják. Magasabb profilokat a homlokzatokon nem használnak, mert a homlokzatra egy. A jövő épülete még ma. A fenntartható épületekhez modern és környezetbarát anyagok szükségesek.


A Kingspan munkatársai mindig fejlesztik termékeinket és tevékenységeinket, figyelemmel a környezetre. Tetőpanel bevilágító Az ipari és kereskedelmi létesítményekben a nagy belső terek természetes fénnyel történő megvilágítása fontos szempont. A természetes fény kihasználásához elengedhetetlen eszköz a tetőbevilágító.


Svédacél tűzihorganyzott alapanyag Lindab Classic, Lindab Premium, Lindab Elite bevonattal. A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek. A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. A RAL-színskála széles választékában kaphatók.


Hőszigetelt vápacsatorna. A szigetelt vápacsatornák hőszigetelési tulajdonsága megfelel a szendv. Téglavörös istálló tető bevilágító sávokkal.

Az istálló tervezésénél fontos volt a jó szellőzés és természetes megvilágítás. A szürke és a natúr lemezek találkozása. Célszerű tervezni az oldalfalakra is bevilágító sávot. Vannak kiegészítők, amelyeket raktáron tartott termékekként kínálunk, mint például a profilszivacs, csavar, bevilágító.


Ajka-Bakonygyepes telephelyünkön megtalálható termékek: II. Használható önálló fedésként, vagy akár acéllemezt kiegészítve bevilágító sávként. A legtöbb mm-es profilmagasságú acéllemezzel összeépíthető. Csekély súlyának köszönhetően nem igényel robosztus alátámasztást.


Javasolt keresztirányú alátámasztások: 6– 8mm-ként. Az Akralux Greca cellás polikarbonát trapézlemez szerkezeti kialakításának köszönhetően rendkívül szilárd és kifejezetten nagy terhelések hordására is alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések