2018. november 18., vasárnap

Avellino világos bútorlap

A bútorlap színek a valóságban eltérhetnek, javasoljuk üzletünkben való megtekintésüket! Az akciók a készlet erejéig érvényesek. Az árak tájékoztatú jellegűek, az árváltozás jogát fent tartjuk. A képek csak illusztrációk. Szekrény és étkező bútorlap mintái.


Falco színválaszték Generaldesign. A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat. Bútorlapok raktáron. Berta Szék és Berta Exclusive Szék.


Leírás: A szék bármely más asztalunkkal Kombinálható! Darabonként is kérhető. Pácolt lakkozott bükk fa szék,különböző pácokkal,és kárpitokkal.


Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Kis tér = világos színek A sötét bútor tovább fogja összenyomni a teret, ezért érdemes egy pici lakásba világos konyhabútort, világos esetleg tükrös gardrób szekrényt választani. Ez a választás nem feltétlenül jelent lemondást, hiszen akár világos fa színű, fa rajzolatú bútorlapokból is hatalmas a választék. Rólunk Segítség Kapcsolat.


Frank tolóajtós komód. Bal oldalon három fiók, jobb oldal. A világos konyhák szexepilje Ha Ön a világos helyeket szereti, akkor ez a konyhabútor tökéletes választás. Roppant nagy előnye, hogy fehér színének köszönhetően sosem megy ki a divatból. Az Ultra High Gloss magasfényű bútorlapok, a mai kornak és divatnak megfelelően nagy színválasztékban kaphatóak.


Belsőépítészek, lakberendezők, tervezők nagy örömmel használják fel terveikben. További elemekkel bővíthető. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Krómlábbal történő rendelés esetén a lábak árát pluszban felszámoljuk!


A SZÖVETEK FELTÖLTÉS ALATT! A bútorlapszinek és a kárpitok csak tájékoztatásul vannak felrakva. Ennél lényegesen több kárpit anyaggal,és színnel dolgozunk. A kollekció a bútoripar különböző felhasználási területein kiválóan alkalmazható, mint például konyha, szoba és hotelek berendezései.


FSKelta Tölgy bútorlap mm. A gardrób szerkezete laminált bútorlap , az ajtók üveges tolóajtósak. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! Jellemzők: mm-es laminált faforgácslap, ABS élfóliával zárva, sűllyesztett fejű forgácslapcsavarral összeszerelve. Szín: Sötét avellino , világos avellino , sonoma tölgy, canyon tölgy.


PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA. A Kanapékirály bútorait napig tesztelhete méghozzá saját otthonodban. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések