2018. november 14., szerda

Akciós kocsibeálló

Kocsibeálló tervezés és megvalósítás. A kocsibeálló esztétikusan kivitelezett szerkezete a környezet egységébe teljes mértékben beleilleszthető, védi a gépjárművet a természet viszontagságaival szemben, ugyanakkor biztonságos, erős, stabil és időtálló. Stabil, szélteher és hóteher álló garázsok, masszív, csapolt ácsszerkezettel.


A térháló jellegű erős szerkezet és a kiváló minőségű faanyag biztosítja, hogy a garázsok ne vetemedjenek el, az idő múlásával ne hassanak rá a környezeti eróziók. Kétállásos fa kocsibeálló 8m x m.

Double Long nyitott kocsibeálló. Még több Referencia. Nézd meg márciusi akciónkat! Akciós zárt garázsok. Premiere fagarázs 6m.


Régebben az autó luxuscikknek számított, de manapság már szinte minden háztartás rendelkezik legalább egy gépjárművel. Mindennapi tevékenységeink részévé vált. Azzal járunk dolgozni, kirándulni a családdal, segítségével visszük gyermekeinket az iskolába, óvodába.

Megvéd minket az esőtől, a hótól. A lapostetős kocsibeálló , impregnált fenyőből. Belső magasság: kb. Fekete PVC lemeztetővel, max. Szerelési útmutatóval.


A tetőfedéshez és összeszereléshez szükséges anyagokkal. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Nyitott fa garázsok, autóbeállók Ha nem szeretne zárt garázst autójának, igényes megoldás a nyitott fa autóbeálló.


Számtalan dizájn közül választhat, nálunk biztosan megtalálja a leginkább otthonához illő kivitelt. Olcsó garázs építés telített faanyagból. Előre gyártott Weka garázs.


Udvara nem csak gyönyörű lesz, de mindezt elérhető, pénztárcabarát áron érheti el – hála az exkluzív akciós térköveknek. WEKA gyár termékein (nyitott garázsok, szaunák, kerti medencék, terasz tetők, szerszámtárolók, kerti házak, pavilonok) kívül mindent megtalál ami kerttel kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. Kövesse Blogunkat, ahol állandó akciós kínálattal várjuk, az akciós faháztól az előtetőn és a fa garázson át a szigetelet nyaraló faházig.


Faház árakkal az online faháztervezőben talál. Bauhaus weboldal: bauhaus.

Télikert akció, terasz beépítés akció. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. A Bomstal Európa legnagyobb mobilgarázs gyártója. A mobilgarázs-okat, könnyűszerkezetes garázs-okat, autó garázs-okat a legolcsóbban árulják.


Vásárlás: Kerti pavilon, kerti sátor árak, eladó Kerti pavilonok, kerti sátrak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Célunk a legmagasabb minőségű mobilgarázsok gyártása, melyek minden ügyfél igényeit kielégítik.


Az együttműködés kezdetétől professzionális technikai tanácsokkal szolgálunk, illetve segítünk a legelőnyösebb logisztikai megoldásokat is megtalálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések