2018. november 23., péntek

Bejárati ajtó zár

A többpontos zárakat onnan a legkönnyebb felismerni, hogy a zár előlapja az ajtó élének teljes magasságában végigfut, és rajta különböző magasságban újabb és újabb zárást végző nyelveket, görgőket, kampókat, stb találunk. Ezen kívül van még fix gombos HiSec ajtó kilincsünk is raktáron, amihez szintén hozzátartozik a képen látható zárvédő rozetta. A kilincsek ára bruttó 14. Mivel mi csak minőségi HiSec ajtó kilincsekkel foglalkozunk, azokból is az erősített változattal, ezért kerül ennyibe.


Bejárati ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Hiszen amikor először jön hozzánk valaki, akkor éppen az ajtónkkal fog szembenézni, amíg oda nem érünk. Az első benyomás mindig fontos az. MACO 1korrózió védett mely tartalmazza a hibás működtetés gátlót ill. A fa bejárati ajtó vasalata és zár szerkezete.


Tudta Ön, hogy Magyarországon a lakásbetörések csaknem -a a bejárati ajtó nem megfelelő szerkezeti kialakítása miatt következik be?

Itt jutnak be a betörők a lakásba, ami ráadásul az esetek többségében az ajtó vagy a zár rongálásával jár együtt. Főkategória, Maestro kilincsek, Euro-Elzett zárak, zárbetétek, lakatok, pántok, kapcsok és sok-sok épületvasalat. A HiSec ajtó azon kívül, hogy biztonságos ezeket a kellemetlen zajokat is megszüntette. Ajtó , ablak zár csere szerviz javítás.


Nyílászáró korszerűsítés vagyonvédelem. Aki nem engedhet meg magának biztonsági személyzetet, harci kutyát, hőkamerát, lézerpisztolyt, annak a fő és egyetlen védelmi vonala a bejárati ajtó (és ablak) ami a sok-sok év alatt összekuporgatott vagyonkáját, vagy ha mondhatjuk egész élete munkáját elválasztja a világtól és annak hiénáitól. Fa bejárati ajtók: pontos biztonsági zárral egyedileg választott formákat is elkészítünk. Ez idővel a zár elromlását vagy működés képtelenségét is okozhatja.


A betörők kifinomult. Ezért is nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően működjön, sérülésektől mentes legyen, és ne legyenek. Felújítja otthonát és voksát a fa bejárati ajtók mellett tette le? Iratkozz fel a csatornánkra‼️ Miért érdemes az Euroker Kft-t választani? Nevük onnan ere hogy az ajtólapba szükséges őket bevésni.


A zárak képére kattintva annak aloldalára jut, ahol megtekintheti annak méretezését. Kínálatunkban megtalálja a cilinderes-, kulcsos- és toalett. Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni.

Ha bejárati ajtót szeretnénk vásárolni, mindenképpen olyan termék mellett szeretnénk dönteni, ami képes garantálni a biztonságunkat. Sőt, a korszerű bejárati. Europa – Gealan műanyag bejárati ajtó 109Ft -tól Az akciós ár csak a 100x210cm-es méretű, befele nyíló, “Basic” terméktulajdonságú ajtóra vonatkozik és kizárólag a Gealan rendszert forgalmazó üzleteinkben érhető el!


Vásárlás: Zár árak, eladó Zárak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Zár termékek, Zár márkák. A pontos méretek és az ön által kiválasztott kiegészítők és színek alapján. Beltéri ajtó kilincs és zár választás.


Nem csak azért mert ezzel rögzítjük az ajtólapot, de a kilincs kiválasztásánál is fontos szerepe lehet, hiszen nem minden zárhoz lehet minden kilincset felszerelni. Mindenki azt szeretné, ha a barátai irigyelve néznének rá, és az ellenségei félve. Tehát olyan kell legyen a bejárati ajtó , hogy mindkét célnak megfeleljen: esztétikusan szép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések