2018. november 1., csütörtök

Osb lap vágása

Osb lapot próbáltam szemre, de egyáltalán nem sikerül és nem szeretnék többet elpazarolni. Szemmel próbáltam a merőleges vonalakat követni, amelyeket bejelöltem, de mindig hullámos lett. Van valami paraktika amivel teljesen egyenesen tudnék vágni? Válaszotokat előre is köszönöm!


Az OSB az Oriented Strand Board rövidítése, ami magyarul annyit tesz, irányított szálelrendezésű lap.

Az OSB lapok alapanyaga rendszerint fenyő, de nem kizárólagosan. Környezetbarát anyag, mivel sokszor olyan faanyagot használnak fel. Nútféderes OSB lap 12mm 2. Nem vetemedik, mint a deszka, többféle vastagságban, nagy a víztaszító képessége, sima, tiszta felületű. This feature is not available right now. Please try again later.


Kingspan Thermawall TWis a high-performance insulation board with low thermal conductivity. A polyisocyanurate board with foil facings on both sides to enhance performance, this fibre-free rigid thermoset board is resistant to water and air filtration and is intended for.

Az OSB -lap egy irányított szálelrendezésű lap , amely rétegből épül fel: a külső rétegekben lévő forgácsok a hosszoldallal párhuzamosan helyezkednek el, a középső, vagy belső réteghez viszonyítva pedig merőlegesen. Az így rétegelt OSB lemez könnyen megmunkálható, nagyfokú szilárdságának köszönhetően a. Hiába titulálják vízállónak, a vágási felületén könnyen felveszi a nedvességet és megduzzadva meggyengül, széteshet. Tehát OSB lap használata esetén óvni kell a csapadéktól, túlzott párától. A kiválasztott termék méretre vágásában rendelkezésükre állunk! Az OBI munkatársai az Ön által kívánt méretre vágják az OBI áruházaiban vásárolt bútorlapot, munkalapot, legyen szó akár sarkokról, a tűzhely, vagy éppen a mosogatótálca helyéről.


A táblák méretre vágása , fúrása, csiszolása rendkívül könnyű, ezért számos munkaóra is megspórolható a kivitelezés során. Mihez és hogyan lehet használni? Kedvező tulajdonságai folytán az OSB lap a vázszerkezetes faházak kedvelt alapanyaga – falszerkezet, tető, sőt padló is készülhet belőle.


Vékony feny ıfa lemezek egymásra ragasztásával készül, amely egy nagyon dekoratív felületet eredményez. Szinte mindenhol megtalálhatóak a sima, illetve az úgynevezett MDF és HDF farostlemezek, OSB és egyéb forgácslapok , a furnér- és rétegelt. Az anyag könnyen kezelhető a különböző építési folyamatok - fűrészelés, fúrás,.


Fadepo fatelep , osb lap , lambéria, hajópadló, szauna, fűrészáru, minden ami fa, fadepo, osb. Az OSB nagy gondja, hogy az impregnált kivitel elsősorban a lap oldalain érvényesül, az egyes vágásoknál az elemi szálakat átvágva, ezt gyakorlatilag megkerüljük. A vastag lazúr ugyan némiképp ezket lezárja, de nem tekinthető ez teljes értékűnek, tehát csak a folyamatot lassítjuk le.


Találkoztam már olyan garázzsal.

A lapok vágása , illesztése semmilyen porral, kosszal nem jár, felületi karcolás után a termék könnyen törhető, vagy vágható. Hajlékony: a falburkoló lapok mindegyike kevés hő hatására felpuhul , így az íves felületekre könnyen ráhajtható, illeszthető. A burkolólapok már a kézmelegtől is ívelhetővé válnak.


Jelenleg több mint 2féle bútorlap vásárolható meg szabottan, alkatrészként (nem kell hozzá a teljes lapot megvásárolni), de természetesen a lapraktár minden lapanyaga - MDF lap , forgácslap, OSB lap , rétegelt lemez) konfekcionálásra kerülhet a megrendelők igényeinek megfelelően. Hegesztő trafó A és sima mm lágyhuzal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések