2018. november 30., péntek

Átlátszó trapézlemez ára

A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Polikarbonát lemezek.


Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. GGLISS PVC TRAPÉZLEMEZ 2X9M ÁTL. Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól.


Trapézlemez PVC átlátszó m2. Mind küllemében és formájában. Felhasználáskor könnyű vele dolgozni. Ahová mi felhasználtuk a környezetbe jól alkalmazkodik.


Tetszetős és mutatós is. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Ellenálló polikarbonát lemezek széles kínálatával várjuk a Praktiker webáruházában vagy üzleteinkben. Tekintse meg hullám- és légkamrás lemezeinket!


Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. Csúcskategóriás extrudált UV védett bordás (üregkamrás) polikarbonát lemezek.


Anyaguk törhetetlen, fényáteresztésük magas, időjárásállók, könnyen megmunkálhatók és beépíthetők. Minden famintás trapézlemezre év gyártói garanciát adunk A jótállás a gyártási hibákra és anyaghibákra terjed ki és abban az esetben érvényes, ha termék beépítését megelőzően az Acéllemez. Aranytölgy és Dió famintás tr.


Matt, vastagabb festésű kivitel. Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig. Első osztályú cserepeslemezt forgalmazunk, első osztályú cserepeslemez árak mellett! Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is.


Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről! ADRIA FRONT SAFE - erkély esővédő(AFS): ÚJDONSÁG ! Megoldás a beverő eső és lehulló szemét és kosz ellen ! Olyan erkélyek,teraszok esetén használható melyek eső elleni védelme némileg megoldott a fölső szinti erkély által, de tájolása okán az eső továbbra is bever az erkélyre. Alumínium trapézlemez Az alumíniumból, illetve ötvözeteiből előállított lemezek kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek.


Az acéllemezekkel szemben kis fajlagos súllyal rendelkeznek, ami körülbelül a harmadát jelenti. Emellett jó hegeszthetőek, ellenállóak a korrózióval szemben és könnyen újrahasznosíthatóak. LINDAB Átlátszó műanyag cserepeslemez-elem LPA cserepeslemezekhez, LPAVCS jelű A LINDAB LPA cserepeslemez családjához rendelhető átlátszó cserepeslemez elem.


Tiszta, átlátszó , üvegszerű anyag, mely 200x nagyobb ütésállóságot biztosít, mint az üveg, miközben súlya mindössze a fele az üvegnek. Ez az UV védelemmel ellátott, nehezen törhető, hidegen hajlítható anyag sokoldalúan alkalmazható kültéren, felülvilágítónak, medence téliesítéshez, belsőépítészeti és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések