2018. november 6., kedd

Oszlopzsalu 20

Nincs szükség zsaluzatra. Az elemek kis súlyuk miatt kézzel könnyen mozgathatók. Nem csak oszlopok, tartó pillérek építésére ajánlott, hanem kémények kialakítására is alkalmas.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg.

Igyekszünk a Ön igényeit a legszélesebb körben kielégíteni, így webáruházunkban több féle átvételi módot választhat. Az áruházi személyes átvétel mellett választhat házhoz szállítást is. Törzsvásárlóknak kedvezményt biztosítunk a házhoz szállítás díjából! Négyzetacél húzott – A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is. Vagy lehet belül rakok a falra 20x-as vagy 25x-ös oszlopzsalu zsalutéglából kéményt belülre. A -asba elvileg pont belefér egy.


Zsalukő minőségi osztály: I. Oszlopzsalukő 20x20xcm.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk. A pillérzsaluzó vagy oszlopzsalu elemek kibetonozásával pedig kerítésoszlop.


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Leier Hungária Kft. Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. Készítse el oszlopait, pilléreit házilag könnyedén!


A Mercato térkő satírozott felülete, szabálytalanul letört élei egyedi, antik hatást biztosítanak ennek a térburkolatnak. Színei meleg hatást kölcsönöznek környezetének. Természetes színvilága és felületkialakítása révén szépen illeszkedik a tradicionális, patinás környezetbe. A RAPIDOBAT egyszer használatos zsalucsővel akár m magasságú pillérek toldás nélküli zsaluzása is megoldható.


Könnyen kezelhető , mert normál méretekben könnyű, kézzel mozgatható, nem kell daruzni. A helyszínen pontos hosszméretre vágható. Víztaszító belső felületű, nincs szükség zsaluolajra. A Sonotube Plus oszlopzsaluzattal, könnyedén kivitelezheti oszlopait akár házilag is. SONOTUBE Plus oszlopzsalu.


Az oszlopzsalu vízálló így könnyedén eltávolítható a belső fotópapírnak köszönhetően glettelt felületű oszlopot készíthet.

Mennyiség és cím alapján készítünk árajánlatot! Zsalukő akciós áron! A zsalukövekbõl utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, ill.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések