2020. február 21., péntek

Ytong tégla vágása

Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek gyártója, valamint a Multipor ásványi hőszigetelő rendszer magyarországi forgalmazója. Az Ytong akár kiegészítő hőszigetelés nélkül is biztosítja az alacsony. Az tagadhatatlan, hogy az Ytong hajlamosabb a repedésre, mint a tégla. Sokkal precízebben kell rakni.


Egyébként több kőműves is jónak ítélte a munkát (ami meglepő, mert általában mindig találnak hibát a máséban), illetve volt kint az Ytong területi képviselője és Ő is jónak minősítette a munkát. A kész és megkötött aljzatra falazzuk az YTONG elemekből épített zuhanykabint.

Itt is alkalmazhatunk acél tüskéket a vályogba ütve, majd az YTONG falba falazva, ami növelni fogja a vékonyabb fal esetén is a stabilitást. Azért is preferáljuk inkább az YTONG falazatot, mert igény esetén csiszolással akár íves felületet is. Ytong – hosszú távon talán a legolcsóbb falazóelem. Cégünk minden (beton, vasalt beton, tégla , Ytong , stb.) szerkezetű falazat, aljzat és födém vágását és fúrását vállalja rövid határidővel, gyorsan, szakszerűen, nagy pontossággal és mindezek mellett kedvező áron! A munkák során törekszünk megrendelőink elégedettségére és a falvágás minőségére.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ytong tégla , Silka tégla , Ytong Multipor termékek. Ekkor nedvesedhet a fal, és penészesedés is előfordulhat.


Az utóbbinak számos egészségkárosító hatása van, legyen az ilyen épület raktár, munkahely, egészségügyi intézmény vagy lakás!

Xella Magyarország Építőanyagipari Kft. Majd ha a nagy térfogat ismét kisebb lesz, és a tégla „visszahúzódik” eredeti méretére, megrepedhet a vakolat. A homogén anyag megmunkálhatósága, vágása , vésése nagyon gyors és egyszerű, ezért nem csak az építési hulladék lesz elhanyagolható, hanem a gépészeti berendezések helyének kialakítása is bonyodalommentes. Az Ytong kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető, biztonságos szerkezet. Vasalt beton, gázbeton, tégla , Ytong , homokkő, stb.


Közlekedők, ajtónyílások, átadók, ablak- és fénybeeresztő nyílások készítése, teljes falak eltávolítása és aljzat-, ill. Nagy teherbíró képesség, magas nyomószilárdsági érték jellemzi, ezért a hagyományosnál vékonyabb fal is elegendő, mely megnöveli a hasznos területet. Ytong válaszfalelemek Az Ytong válaszfalelemek használata, kiemelkedő méretpontosságuk miatt megkönnyíti és gyorsítja a kivitelezést akár új építésnél és felújításnál is. Az Ytong válaszfal elemek sem éghetőek és remek hőszigetelő képességgel rendelkeznek, így kiválló tűzfal készülhet belőle.


YTONG és Silka letölthető anyagokm műszaki leírások. A tégla szeletelésekor az egész téglát általában hosszában vágjuk fel. A szeletelt tégla vastagságát cm-re. A bontott tégla a lakásban keresőszavakkal bukkantam a blogodra. Kedvenceltem, mert nagyon hasznos és klassz amit alkotsz.


A Szöszi villa átalakulása külön tetszik. A malmotokhoz pedig irigységgel gratulálok ;) Jó lesz látni mint lesz egyre gusztusosabb. Udvarlásom nem önzetlen, noha teljesen őszinte.


Ytong falazóelemek és tégla kedvező áron országos kiszállítással a Hofstadter Tüzépen.

Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra. Emellett a pórusbeton könnyen vágható, milliméterpontosan fűrészelhető, míg a tégla csak faragható, ráadásul elég törékeny is, ezért sokkal több hulladékkal jár a Porotherm tégla fal építése. A téglafal vakolást igényel, míg az Ytong falat elég csak glettelni, és már festhető is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések