2020. február 11., kedd

Tolóajtó házilag

Hónapok óta ígérem, hogy megírom ezt a posztot, most végre ide is eljutottam. Sok helyen látni az elmúlt években látványos, rusztikus vasalattal készült tolóajtókat. Vasalatot lehet venni az e-bay-en, etsy-n, aliexpresszen, stb.


Illetve most már itthon is van 1-cég, akik elkészítik az ajtókat. Tolóajtó készítése házilag. A pántos ajtóknak van egy hátulütőjük: a nyitás irányában tetemes holt terük van.

Ez általában nem okoz problémát, ám néha nagyon bosszantó helyzeteket szülhet, ha helyszűkében vagyunk. A Gyulai és Társa Kft. Termékeink segítségével látványos, újszerű és jó térkihasználású megoldásokat választhat, legyen szó térelválasztásról vagy bútorokról.


Ha tolóajtókra vagy tolóajtó vasalatokra van szükséged a legjobb helyen jársz. A helykihasználás szempontjából ideális megoldás a tolóajtó , különösen az a típus, amelynek ajtólapja a falsíkba csúsztatható. Cikkünkben ilyen szerkezeteket mutatunk be: készen kapható rendszereket és egy favázasat, amelyet a famunkákban jártasak könnyen elkészíthetnek. További kreatív ötletek: –Mire jó egy tejesdoboz! A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal.


A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret.

Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek! Friss Virágos tavaszt hoz a Praktiker az otthonokba. A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket.


A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik. A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített. A tolóajtók praktikus előnye, hogy nem foglalnak plusz helyet nyitott állapotban. Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat!


A most bemutatott ajtót Pete egy MDF lap alpra építette fel, az MDF lap két oldalát fa lécekkel borította, majd egy laposvas keretet készített az ajtó élére ami védi az ajtót a sérülésektől. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Az ajtó alsó sarkához egy megvezető sín. Szépség és egészség.


Kategória tolóajtó vasalat. A térelválasztók segítik a terek elhatárolását, tagolását és a lakberendezés, illetve a belsőépítészet fontos elemei is, hiszen sok térelválasztó megoldás létezik igénytől, helytől függően: polc, függöny, paraván (spanyol fal), virágtartó, vagy akár sínen guruló tolóajtó , és komplett térelválasztó. A tolóajtó szerelvényeket és a hozzávaló tartozékokat az OBI-nál változatos anyagokból – fa, alumínium, műanyag, sárgaréz, horganyzott vagy nikkel bevonatú acél – készülve beszerezheti. Ezen kívül választhat többféle ajtópánt típus közül, illetve termékeink a különféle ajtóvastagságokhoz és.


Ne költs méregdrága gardróbokra, ha jóval olcsóbban is találsz otthont a ruháidnak!

Egy antik ajtóval - legyen az régi pajtaajtó vagy lomtalanításra szánt nyílászáró - új külsőt adhatunk otthonunknak, egyedivé, különlegessé alakíthatjuk. Hazánkban a pajtaajtó vagy a farm ihletésű beltéri dekoráció most kezd divatossá válni a vidéki portákban, legyünk innovatívak, így látványosan változtathatunk. Már egy kiegészítővel is új megjelenést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések