2020. február 5., szerda

Parketta tölgy

A lakásban természetes hatást nyújtó szalagparketták, fafurnéros padlók tölgy , kőris, gőzölt akác, wenge, gőzölt bükk fa alapanyagokból. Regisztráció Belépés Hívj minket! Mind a parketta lerakás módja, mind az egyes nagyméretű halszálka parketták megjelenése lehetővé teszi, hogy egyedien alakítsuk a padlóburkolat megjelenését, legyen az akár egyszerű szalagminta, halszálka, fonott- vagy sakktábla minta, netán egyedileg tervezett, esetleg klasszikus parketta minta. Az Edelholz minőségi.


A fenti méretskála jellemezően Tölgy fafajból kerül gyártásra, de azok közül is néhány méretből vagy méreten belül valamely minőségből időlegesen hiány lehet. A szalagparketta ma már az egyik legelterjedtebb padlóburkolat.

Népszerűségét annak köszönheti, hogy könnyen lerakható, esztétikus és nagyon jó kopásállóságú, így gyorsan hozhatunk vele létre szép, természetes megjelenésű felületet. Csak az akciós termékek. Oldalanként DAFINO LAMINÁLT PADLÓ VALLEY TÖLGY. Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak!


Laminált padló széles választéka és 10mm-es vastagságban! Tölgy parketta A tölgyfát az erdő királyának tekintjük. Európa, megtalálható síkvidéken, dombvidéken és hegyvidéken egyaránt.


Hazánk erdeinek majdnem -a kocsányos tölgy. Tisztelt Ügyfelünk!

Jelenleg az oldal feldolgozás alatt áll. Amennyiben kérdése van, írjon nekünk! Munkatársunk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot. A parketta , lévén mérsékelt-övi lombos fából készül, úgy, mint tölgy , kőris, bükk, fenyő, stb. Egyedüliként a trópusi fákból készült tömör parketták, speciális lerakási technikával alkalmazhatóak ilyen nedves helyiségekben.


Választékunkban megtalálja otthona, irodája álomszép padlóját, parkettáját, és azok hozzáillő kiegészítőit. Parketta , az elegáns választás. Fő fafaj a tölgy , de rendelhető akác, gőzölt akác és gőzölt bükk.


Bízunk abban hogy a sokrétű és kiváló minőségű termékeinkel és a megfelelő szaktudásunkkal segítségére lehetünk a megfelelő parketta kiválasztásában. Miért forduljon hozzánk bizalommal? Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni?


Akkor Ön a legjobb helyen jár! Tölgy Rusztik mm és mm Csaphornyos parketta. Befag szalagparketta. A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.


A HOBBI nem szabványos termék, optikai hibát tartalmaz, garancia nincs rá. Tovább a termékoldalra. Még több Natural Touch 8mm Széles Breitdiele.

MOSCOW- Tölgy select, fehér pácolt, matt lakkos osztatlan. BERLIN- Tölgy rusztikus, natúr olajos. A csaphornyos parketta évszázados tradíciókra épülő, hagyományos, nagy teherbírású.


Szépsége és tartóssága miatt az egyik legnépszerűbb parkettaféleség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések