2020. február 19., szerda

Tető hullámlemez

Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. Poliészter lemezek, poliészter hullámlemezek, trapézlemezel, öntartó poliészter lemezek, mezőgazdasági és ipari fóliák, drótkerítések és dróthálók.


Zsindely tető és kellékei webshop.

A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen. Minden alapanyagunk európai gyártásból származik. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák.


Tprofil, bordamagasság mm. Blachdom gyártású tetőlemezek tetőfedésre, kerítésbetétnek vagy burkolatként is kitűnően alkalmazhatóak. Festett és horganyzott kivitelben is, több méretben az Ön igényeire szabva.

Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban. POLIKARBONÁT TRAPÉZLEMEZ ÁTLÁTSZÓ 2X9M és még termék közül választhat a kategóriában. Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók.


Tető építésénél a lemezeket minden 3. A lemezeket a hullámvölgyben lehet rögzíteni, kivétel az R 0profilkódú hullámlemezeket, ott a hullám tetején kell átfúrni. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A fentiek alapján kijelenthetjük, hogy ha logikusan szeretnénk választani, akkor ma már a cserepeslemez kerülne ki győztesként, főként egy régi tető felújítása esetén.


Ha pedig a tetőszerkezet mindkét lehetőséget megengedi, akkor a döntést egyéni preferencia alapján kell meghoznia mindenkinek. A Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető - és oldalfalburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott.


Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Tömítőprofil A trapézlemezzel fedett tető elengedhetetlen tartozéka a polifoam tömítőprofil, amely a lemez és a kúpelem, illetve az első sor léc és a lemez közé kerül.

Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES!


Duba trapéz az alföld legnagyobb gyártója. RAL színből választhat trapézlemezt, a legjobb áron. Szendvicspanelek, vasanyagok.


Ez a többlet a szélteher szakító-hatása miatt szükséges. A mm-es lemezek – a tűrési mérethatár miatt – a statikai számításkor csak mm-rel vehetők figyelembe, ugyanis átvonuló viharok után a szegezés nélküli cserép­ tető a helyén mara a hullámlemez héjalásokat azonban alaposan megtépázza a vihar. Trapézlemezzel fedett tető. Ha a tető hossza olyan méretű, hogy a. Kész tető transzparens (színtelen) üvegszál erősítésű poliészter hullám lemezzel fedve. Sárga színű üvegszál erősítésű poliészter hullámlemez elő tető.


A lemez hosszát méretre vágjuk, vagyis egy darabban tudják felrakni a tetőre, a gerinctől az ereszig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések