2020. február 21., péntek

Víztiszta pvc fólia

PVC üvegfólia - átlátszó, víztiszta , lágy pvc ponyva A víztiszta , átlátszó PVC fólia ( PVC ponyva, üvegfólia) elsődleges jellemzője és előnye az átlátszósága , ami széles körű alkalmazhatóságot tesz lehetővé. IPARI PVC PONYVA AKCIÓ! A különböző színben és méretekben kapható PVC fólia jól nyomtatható, könnyedén méretre vágható.


Fényes, matt és antireflex felülettel választható, víztiszta , transzparens és fedett színekben. A felhasználási lehetőségek igen sok rétű, a széles méret választéknak köszönhetően. Rendelési megjegyzés hozzáadása.

Klöckner fólia mm-es átlátszó. Aktuális Pvc fólia ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat ! Víztiszta ponyvás megoldások a Teraszok webáruházból! Seasons Crystal PVC side wall.


Minőségi víztiszta ablakfóliával , alumínium tokrendszerrel, amely színterezve van, féle. Bestway medence alátét fólia , aljtakaró Méret: 396×396cm. Sőt, ezt külön kihívásnak tekintjük, s tudásunk legjavát adva igyekszünk a vevő által megálmodott terméket legyártani.


Forduljon hozzánk bátran és bizalommal minden nemű kérésével.

A víztiszta PVC ponyva növényházak, télikertek, esőztetőkabinok kiváló alapanyaga – felhasználásának azonban csak a képzelet szabhat határt. További teraszponyva képek weboldalunkon megtalálhatóak. Megrendelőink fejlett ipari és kereskedelmi nagyvállalatok, vállalkozások, reklámcégek, de e mellett megpróbáljuk magánszemélyek igényeit is messzemenően kielégíteni.


PVC Lapvibrátor védőlemez: A lágy PVC (Gumilap) lemezből készült lapvibrátor védőlemez ajánlott minden olyan munkálatnál, ahol fontos, hogy a lapvibrátor működése közben keletkezett rezgéseket a PVC lap elnyelje, tompítsa, és ne a fémlap ütközzön a lapvibrátorozott felülettel, felszínnel. Polietilén (LDPE) tasak. PVC üvegfólia, átlátszó ponyva, átlátszó fólia , teljesen átengedi a fényt, az üveghez hasonló szabad kitekintést enged. Megvéd a széltől, huzattól, esőtől, hótól.


Európai gyártótól importált, minőségi, UV álló termék. Esztétikus, a környezetbe jól illeszkedik, tisztítása. Hőlégfúvóval, nagyfrekvenciás hegesztőgéppel ragasztható, hegeszthető vagy varrógéppel varrható.


A ponyvát egyedi igények alapján készítjük el. Kérjen árajánlatot! Lágy PVC fólia , antisztatikus fedőrétegnek és iratborítónak. MACtac víztiszta nyomtatható 3D-s fólia , laminált PVC -ből. Különbözô minőségű.


Lágy PVC -ből készül például az elektromos kábeleket bevonó réteg, vagy a kerti locsolótömlő. Kemény PVC -ből főleg a mindenki által ismert PVC csöveket gyártják, de kiválóan alkalmas gépalkatrésznek is. Léteznek PVC lemezek, PVC fóliák, habosított PVC , KÖMA.


Keménysége miatt jól bírja a mindennapi használatot.

Ez az alapanyag az építészetben és a lakberendezésben is sokoldalúan, és praktikusan használható, továbbá esztétikailag is változatos és dekoratív megoldásokat nyújt. Kertes ház tulajdonosok, erkéllyel rendelkező ház- és lakástulajdonosok. Az átlátszó ponyva előnye, hogy fényáteresztő, ugyanakkor megóvja a helységet a széltől, esőtől. Plexiglas XT fólia.


Ugyanolyan tulajdonságai vannak, mint a PVC ponyvának, azzal a különbséggel, hogy ez átlátszó, így esztétikusabb. Fel is tekerhető, így jó időben. A Mabbiflex átlátszó ponyva anyag ideális alapanyag minden olyan termékhez, amely a kíváncsi szemek elől nem óv, csak a széltől és esőtől. Az átlátszó ponyva anyag jól használható teraszok fedéséhez, rendezvénysátrak „ablakának” vagy oldalfalának, éttermek külső teraszainak téliesitésére, medencék fedésére, stb.


A matt fehér és víztiszta PVC filmek felülete corona-kezelt- a felületi feszültsége növelése érdekében, hogy a festékeknek jobb kötést biztosítson. Alkalmasak offszet és szitanyomásra. Síkágyas UV-nyomtató használatánál azonban felhősödési problémát lehetnek.


Vállalkozásunk, a Bende és Társa Bt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések