2020. február 3., hétfő

Salétromos ház

A nedves fal jó hővezető képességgel rendelkezik ezért a ház fűtésszámláját is megnöveli. Kísérletek bizonyítják, hogy nedvesedés a falban -os hővezető képesség növekedést jelent. Lakásfelújítás előtt érdemes átgondolni szükséges -e a falszigetelés felújítása is, hiszen az eddigiek alapján számos. Ha a ház külső vagy belső falain találkozunk só foltokkal- nem összekeverendő a penészes foltokkal - akkor a fal salétromos.


Sajnos ezek a jól látható foltok nemcsak csúnyák, de egészségtelenek és veszélyes is, hiszen károsíthatja a tartószerkezetet.

Vizesfal, nedvesfal, penészesfal, salétromos falak, épületek roncsolásmentes szigetelése - Vizes, nedves, penészes, salétromos falak, épületek roncsolásmentes szigetelése. Meglévő és felszivárgó víz elleni teljes körű védelem, éves szigetelési garanciával. A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni.


Salétromos , penészes, vizes falak nélkül. Miért lesz salétromos a fal? Normál esetben egy ház építésénél a falak alá készül valamilyen szigetelés. Mitől salétromos a fal?


A fal salétromosságának oka általában a fal által a talajból felszívott nedvesség, amelyet a hagyományos bitumen szigetelés hiánya vagy elöregedése okoz.

Ez a nedvesség azon túlmenően, hogy rendkívüli mértékben rontja a fal szigetelőképességét. Ház vásárlási tanácsok. Régi épület vásárlásnál figyelembe kell venni az épület falának anyagát és az alap minőségét. Amikor a falak 1m magasan el vannak takarva lambériával vagy újonnan vannak festve felmerülhet a gyanúja annak hogy a falak.


Nedves falak utólagos szigetelése acéllemezzel, mérsékelt áron! Az általunk utólag szigetelt vizes házak referencia fotókkal, képekkel. Vízszigetelés kedvező áron, utólagos falszigetelés, vizes fal szigetelése, injektálás, falfűrészelés, salétromos ház , vizes, nedves falak szigetelése. Vizes, nedves, salétromos , dohszagú, penészes falak AQUAPOL szigetelése, év garanciával, az Ország bármely területén! Minél magasabban van a ház falaiban a víz, annál nagyobb a hő kiáramlása.


Gyakoribb felújítások. A nedves, salétromos házak felújítását gyakrabban kell elvégezni egészségügyi és esztétikai okok miatt. Az újbóli vakolás és festés önmagában ilyenkor csak tüneti kezelést jelent.


Azaz amíg a valódi okot, a. A légpórus vakolatnak magas a pára elszívó képessége, alkalmazása során, a fal akár 2-héten belül kiszára így a felújítás időtartama lecsökken. A salétromos vizes vakolat káros a szervezetre és nem nyújt szép látványt. Az ingatlan magas alapokra épült ezért nem vizes és nem salétromos ! Elrendezését tekintve nagyon jó,mert minden szoba külön bejáratos.

Fekvése miatt nagyon világos a ház. Ez az eljárás új, minõségi megoldás a nagy falvastagságú és különféle falazati anyagú épületek (fõként templomok, kastélyok, középületek, várak, mûemlék épületek) nedves falainak végleges utószigetelésére. Vízszigetelés, falszigetelés, utólagos szigetelés, vakolás Téged is bosszant, hogy a házad vakolata salétromos , feltáskásodik, a levegő dohos, a falak penészesek, a festék lepereg, csak mert nem elég jó a vízszigetelés? Az AQUAPOL rendszer korunk egyik legmodernebb és leghatásosabb költségkímélő technológiája a salétromos falak kezelésére. A technológiából adódik, hogy a munkákat a tartószerkezet bontása nélkül , roncsolás mentesen lehet elvégezni.


Ha meglátjuk a ház vagy lakás falán, a kültéri falfestéken a jellegzetes sófoltokat, nincs ok az örömre. Teendőnk kétfelé válik ilyenkor: megszüntetni az okokat és javítani a károkat. Egy családi ház vagy földszinti lakás, kerítések, támfalak, üzlethelyiségek, földszinti garázsok, lépcsőházak, raktárépületek és még sok különböző funkciót ellátó építmények egyik közös problémája a sok közül az, hogy a falai vizesek, áznak, salétromos kivirágzás jelenik meg a felületén, málló vakolat alakul ki, penészesednek a falak a lábazatnál.


Kivitelezés: Pest megye, Budapest, Békés megye Békéscsaba, Csongrád megye Szege Hajdú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések