2020. február 14., péntek

Krova hajtószár

Korábban már írtunk a dugókulcs készletről, aminek az egyik meghatározó eleme a racsnis hajtószár. Sokan ezt nevezik krovának, az egész készletet meg krova készletnek, ahogy erről is megemlékeztünk a korábbi cikkben. KS TOOLS Szerszámkészlet 179db-os. Ft-tól Irány a bolt! Egy dugókulcs készlet jellemzően dugókulcsokat és racsnis hajtószárakat tartalmaz.


Ezen termékek különállóan is megvásárolhatók kínálatunkból, így ha valaki csak meglévő készlete egyik darabját szeretné lecserélni, vagy egy bizonyos méretű racsnis hajtószárra van szüksége, akkor nem kell a komplett szettet megvásárolnia. A dugókulcs a csavarfejek és csavaranyák megfeszítésére és kiengedésére szolgáló eszköz. A dugókulcs elnevezést a köznyelvben gyakran felváltja a krova név, mely a dugókulcs anyagának összetevőiből ere ugyanis a dugókulcsokat. De a CrV nem kimondható, hanem crova, ettől kezdve minden dugókulcskészlet krova lett.


Itthon, mert Angliában ratchet wrench, socket wrench népi elnevezése. Egyébként a krova elnevezésnél a racsnis kulcs is jobb. Az alapkészlet eleme a racsnis hajtószár , a közép- és hosszú toldat, a csuklós toldat, a T szár és a dugók. Professzionális felhasználásra készült. Csomag tartalma: Krova fejek: 4-mm 1db racsnis.


Imbusz készlet 2db Toldószár 1db flexibilis hajtószár 1db T hajtószár 1db. Racsnis hajtókar ipari minőség. Anyaga króm-vanádium gumírozott nyéllel. Irányváltós 32-fogú, 11°-os ugrás. Nyitó és rögzítő gomb.


FL74sTeleszkopos Hajtószár Krova FL74s- most 2. Személyes átvételre nincs lehetőség! Kényelmesen megrendelheti telefonon vagy üzenetben. Utánvétes szállítás országon belül bárhová, 3-munkanapon belül!


Magyarországon belül bárhová! Rendelni telefonon lehet. Bármikor hívhat, szombat vasárnap.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. A dugókulcskészlet olyan alapszerszám, amely semmilyen műhelyből nem hiányozhat. Nyilvánvaló a krova elnevezés eredete, mert anyaga általában króm és vanádium-ötvözött acél, amelyet valami cég az időszámítás kezdetekor marketingokokból ráírt. Cro-Va vagy Crova, majdnem mindegy, a króm a periódusos rendszer 24-es.


Dugókulcs készletek, Krova készletek. Velvet Smooth újratölthető, vízálló elektromos talpreszelő 4. Ebben szinte minden torx, bitfej, imbuszkulcs és dugókulcs megtalálható, még a francia autókhoz vagy gyertyacseréhez szükséges egyedi méretek is. Ft helyett, most 4. Az igazán kényelmes munkavégzést három. A lejárat előtt ennyi idővel kérem az értesítést.


Kérem az emlékeztetőt! Emlékeztető az akció lejáratáról! Az akció lejárta előtt órával elküldjük Neked eml.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések