2020. február 6., csütörtök

Zöld fenyő idősek otthona esztergom

Mintha egy nagy házban laknának, csak annyi különbséggel, hogy itt máshol. Esztergom területén működő idősotthonok listája. Az idősek otthona olyan szociális intézmény, ahol idős emberek ellátását (beleértve az egészségügyi ellátáshoz szükséges feladatokat), ápolását, gondozását végzik. Ellátják a portaszolgálatot, részt vesznek az étkeztetési feladatokban ( ebédlőrendezés ). Ezen fizikai foglalkoztatásért alkalmanként munkajutalmat kapnak.


Lehetőséget biztosítunk a hitélet gyakorlására. Ezt követően zenés – táncos műsorral kedveskedtek a Szent Rita Fogyatékosok Otthona lakói. Vidám, humoros verset szavalt el a Fogyatékosok Otthonának lakóija Tokodaltáróról, valamint hallhattunk egy saját verset.


Mindannyiunk vágya, hogy nyugdíjas éveinket festői környezetben, kényelemben és tapintatos gondoskodás mellett éljük. Az idősek szabadon gazdálkodhatnak a nyugdíjukkal, és bár nincs kötelező havi térítési díj, a órás nővérszolgálatot meg kell. Niedermann Gyula út 1. Görcsöny, Hársfa utca 6. Develler Informatikai és Szolgáltató Kft. Kis és nagy beruházók igényeit rugalmasan kezeljük, hogy kivívjuk megbízóink elismerését.


További információ. Az Őszirózsa Gondozási Központ fétőhelyes intézmény, amely őnek átlagos, főnek emelt szintű ellátást biztosít. Zöld Fenyő Időskorúak Otthona Kemenczeiné Tóth Margit Kéri Sándorné Szent Miklós Patika Kertész Andrea Kertész Erika Kertész Zsuzsa Keserű Tímea Keserűné Esvég Ildikó Keszthelyi Zoltánné O. Medic KFT Kierblewskiné Bóta Zsuzsanna Mária Király Csilla Magdolna Király Melinda Relabor Kft Rehabilitációs Célszervezet Kis. Liget Nonprofit Kft. Az intézmény férőhelyes.


Fogadunk veresegyházi és. Főigazgatóság fontos ügynek érzi. Az otthonba időskorú személy költözhet be.


A Glatz Gyula Idősek Klubjában rendkívül sikeresen zajlott a program, melyből mindkét korosztály profitálhatott. Az épületkomplexum Debrecentől km-re, Hajdúszoboszlótól km-re, egyhektáros, szép parkosított területen, csendes, zöld övezetben található. A rendezvény résztvevőit Basics-Palkovics Józsefné telephelyvezető köszöntötte, majd ezt követte az intézmény ünnepi műsora, melyben a néptánc, az ének és a vers is szerepet. A Zöld Fenyő Időskorúak Otthonának vezetője szeretne egy hatalmas meglepetést szerezni az intézményben lakó egyik idős asszonynak.


Van az otthonunkban egy szuperaranyos, jó humorú, kedves nénike, akinek január 5-én lesz a 100. Igen, jól írtaszázadik - kezdi a posztját. Advent jegyében a Fövenyes utcai Idősek Klubjában mézeskalácsot sütöttek a Zöld ovi óvodásaival. A Süni csoportból gyermek érkezett két óvodapedagógussal.


A gyerekek csivitelésükkel vidámságot hoztak a klubba, akik boldogan gyúrták, szaggatták és sok ötlettel díszítették a kisült figurákat. Rózsa utcai telephelyéről koronavírus gyanújával. A négy lakó közül esetben pozitív eredménye lett a kórházban elvégzett koronavírus tesztnek, egyikük közben életét vesztette, esetben még várnak a tesztek eredményeire.


Rövid látogatásra invitálom a Harmónia Idősek Falvába, amely szolgáltatásaival a hazai viszonyok között kiemelkedő helyet vívott ki magának. Idősek Otthona Gyömrő, Budapesthez közel Üdvözlöm a honlapunkon. Több mint négyezer üdvözlőlapot és jókívánságot kapott századik születésnapján, január 5-én Németh Károlyné Erzsi néni a Máltai Szeretetszolgálat esztergomi Zöld Fenyő Időskorúak Otthonának lakója.


Thaiföldről, Venezuelából és Madagaszkárról is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések