2020. február 25., kedd

Urnafal árak

Urnafalak év garanciával! Speciális technológiával épített urnafalak gránitból. Hozzátartozója méltó módon lesz elbúcsúztatva. Mi, a Panteon Kegyeleti Szolgáltató munkatársai, a saját eitkai kódexünknek és a szakma etikai kódexének megfelelően, azokat teljes mértékben betartva tesszük a dolgunkat. Bemutató kertjeinkben kiállított sírköveink kedvezményes áron megvásárolhatóak!


Urnák átadását is vállaja az A. Temetkezés Debrecen. Nagyerdei Köztemető. Szeretné elhunyt hozzátartozójának a hamvait közvetlen környezetében elhelyezni, vagy más temetkezési emlékhelyen szeretné örök nyugalomra helyezni?


Röviden rólunk Cégünk profilja a kőfaragás , első sorban síremlékek készítése. A kiválasztott, megtervezett síremlékeket jól képzett szakembereink Délnyugat-Magyarország egyik legnagyobb és modernebb üzemében készítik el. Pakson a Fehérvári úti Római Katolikus temető szomszédságában megtekinthetik munkáinkat ahol megnyitottunk egy impozáns síremlék. Az elhunyt hamvasztása után az urna elhelyezésének egyik legelterjedtebb módja az urnafülkébe történő temetés. Minden budapesti temetőben található urnafülke, másik nevén colombárium fülke.


Kapcsolat Varázskő Kft. GÓGER BÉLA kőfaragó mester Komárom, Mártírok út 29. A komplex szolgáltatás mind az új, mind használt síremlékek értékesítésére, a meglévő sírkövek felújítására, a temetésekkel összefüggő sírjel-bontásra és visszaállításra, valamint a vésési munkákra is kiterjed. Turóczi József műkőkészítő mester.


A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével. Sírkő és sírkő kellék webáruház. Helyszini betonalapra állítandó komplett műkő urnafal tetszés szerinti elhelyezésre, kül, -és beltérre ravatalozó falához coklira, vagy önálló temetői építményként, utcafronti kerítésszakaszként, s. Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak. A megjelölt időpontokban nyílik lehetősége a különböző temetkezési szolgáltatások megrendelésére (hagyományos koporsós és urnás temetés, kegyeleti kellékek és virágkötészeti munkák), valamint a temető irodán a sírgondozás, újraváltás, hamvak szórása az Újköztemetőben és az Óbudai temetőben, sírhelyváltás és sírhelyhosszabbítás ill.


Lakossági tájékoztató - GYHG Nonprofit Kft. Győr városában és 1településen, naponta mintegy dolgozója és járműve van jelen az utcákon. Kézműves alkotások kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Az esetleges kellemetlenségekért, a szolgáltatás minőségéért a Diamond Interactive Kft. Az oldal közvetített szolgáltatásokat tartalmaz. Igyekeztünk olyan urnafalat rendelni, amely esztétikai és kegyeleti elvárásoknak is megfelel.


XVII-XVIII táblák) kiemelt díjak újraváltás és lejárat-kiegészítés esetén egyszemélyes díszsírhely X. Egyedi díszsírhelyek a temető különböző helyein (Ft) 94. A meghirdetett árak tartalmazzák a -os ÁFA-t. A kriptákról Az a tény, hogy elhunyt szerettének szép síremléket állítson, mindenki számára nagyon fontos. Hogy ez milyen formában valósul meg, annak pedig szinte csak a képzelet szabhat határt. Az urnafülkék adatainak rögzítése, fotózás és az urnafülke pozíciójának megjelenítése az urnafal előnézeti ábráján.


Nyomtatott színes térkép kültéri és beltéri kivitelben. Egyéb kézműves alkotások kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések