2019. január 18., péntek

Savmart üveg tolóajtó

Mind a savmart üveg , mind a savmart tükör osztásbetétnek is kiváló bármelyik tolóajtó tipusnál. A teli savmartüveges ajtóknál az üveget minden esetben megedzük! Ajánlott kialakítások savmart üveggel: NUD alumínium térelválasztó tolóajtó , Exkluzív tolóajtó és egyéb tolóajtó tipusba osztóbetétként. A tolóajtó szerkezete oldalfalra felszerelhető bontás nélkül is. A savmarási technológiai eljárás során az üveg illetve a tükör elveszíti megszokott fényét, bemattul.


Ezt használjuk ki a minták elkészítése során.

Akár maga a minta lehet savmart , akár az üveg ill tükör fényes része. A savmaratott üveg esetében a mintázatot savmaratással alakítják ki. Nagyon elegáns és exkluzív üvegtípus, amit egy török gyártótól szerzünk be.


Az üveg , maratással történő megmunkálása, formázása történelmi múltra tekint vissza. Tudjuk, hogy az alapvető módszereit a XIX. RSP 1Pillanatnyilag nem elérhető Beltéri ajtók mm vastag, edzett üveg ajtólap, melyet egy elegáns tartó konzolra lehet felfüggeszteni. A görgős mechanika könnyed mozgatást tesz lehetővé.


Az üveg tolóajtó árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind a minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel.

UNIC - üveg tolóajtó szett 85x205cm ( savmart csíkozott) Leírás: mm vastag, edzettüveg ajtólap, melyet egy elegáns tartókonzolra lehet felfüggeszteni. Felszerelése nem igényel külön. TS 1szerelvényekkel - Modern és elegáns, mm vastag edzett üvegből gyártott, tartó konzolra függeszthető ajtólap. A hagyományos faalapanyagú tolóajtók mellett igen kedveltek és népszerűek az üveg tolóajtó szettek is. Nem csupán ajtóként, hanem térelválasztó elemként is gondolhatunk rájuk.


BAUHAUS kínálatában található. A falon futó üveg tolóajtó készülhet látszó vasalattal, karnisos kivitelben, átjáró tokkal, vagy tok nélkül. Fal előtt futó tolóajtók.


Falban futó üveg tolóajtó - üvegajtó tisztítás. Az üvegajtók nem igényelnek speciális tisztítást. Find Free WordPress Themes and plugins. Egyedi savmart üveg tolóajtó Did you find apk for android?


You can find new Free Android Games and apps. Egyedi mintás üveg szinte bármilyen variációban kialakítható. Ilyenkor általában grafikus által készített minta alapján egy sablonálló fóliát ragasztunk az üveg felületére és a mintát homokfújással, savmaratással, esetleg festési eljárással készítjük el. Az egyedi minta nagyon esztétikus, figyelemfelkeltő és praktikus megoldás.


Beltérben használatos legjobb térkihasználású ajtó a tolóajtó , hiszen arra a falra simul rá, ahol az ajtónyílás található, így a hasznos térből nem vesz el. Lehet alkalmazni falnyílásra, elválasztó üvegfalban, valamint mennyezeti rögzíthetőséggel.

A nagy érdeklődésre való tekintettel kiszámoltuk néhány tipikus üveg tolóajtó árát, így könnyen, gyorsan információhoz jutnak! Mivel minden üvegajtó egyedi, így konkrét igény esetén bátran keressenek, hogy egyedi ajánlatot adhassunk! Több ajtó rendelésekor jelentős kedvezmények érhetőek el! Aki pont az átláthatóság miatt ódzkodik az üvegajtótól, ne tegye, hiszen sok olyan felületkezeléssel készült üvegajtó közül választhat, amely megőrzi a helyiségek privát szféráját. Van az úgynevezett átlátszó üveg , ebből a legelterjedtebb a flott üveg , ami egy icipici zöldes árnyalattal rendelkezik, de ez abszolút nem vehető észre.


Ezeken kívül savmart vagy ismertebb nevén tejüveg. Majd a színezett üvegek a. Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! A Mega- Tolóajtó Kft.


Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések