2019. január 24., csütörtök

Lapostető kivitelezés

Lapostető kivitelezés

Lapostető - födém kalkulátor. Próbáljátok ki lapostető -födém kalkulátorunk béta verzióját! Még javítgatjuk csinosítgatjuk, de úgy gondoltuk, hogy így, az építési szezon derekán hasznos lehet! Ha bármi problémát észleltek, kérlek jelezzétek és mi megpróbáljuk minél hamarabb kijavítani!


A lapostető szigetelés kivitelezés jó minőségben és megfelelő műszaki tartalommal megtérülő befektetés! Lakóházak, ipari hangárok, mezőgazdasági építmények megtervezése és építése során elsődleges, a csapadékvíz kizárása az épületből. Emiatt elsődleges, a szakszerűen megválasztott, megfelelő műszaki. Emellett pedig ma már a lapostető szigetelésére is komplett rendszereket kínálnak, amelyek közül a kivitelezés céljának megfelelően lehet választani a zöldtető, járható terasz vagy éppen a nem járható lapostető szigetelésre.


PROFESSZIONÁLIS BITUMENES SZIGETELÉS AJÁNLATKÉRÉS ÉV TAPASZTALAT mLESZIGETELT FELÜLET SZAKÉRTELEM Tapasztalt szakemberekkel, kizárólag minőségi anyagokkal végezzük munkáinkat. Bitumenes és műanyag vízszigetelő lemezek, PU hőszigetelő rendszerek: széles termékkínálattal és számos rendszermegoldással állunk a tervezők és kivitelezők rendelkezésére. Az általunk kínált, költséghatékony rétegrendek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is a hő- és.


Egyaránt vállaljuk régi tetők felújítását és új építéseknél a vízzáró réteg elkészítését, természetesen az összes tetőszinti (kőműves, bádogos) kiegészítő munkával együtt. Cégünk rendkívül nagy szakmai tapasztalattal, valamint bőséges referenciával rendelkezik a lapostető szigetelés területén. Az épületeket fölülről vízszintesen zárták le, megspórolva a drága faszerkezeteket és cserépfedést Ez a 70-es végén, a paneles. Ha szeretne Ön is egy megbízható partnert szigetelési munkáltainak kivitelezéséhez, hívja a számon Marozsán Ferencet, vagy töltse ki az ingyenes lapostető szigetelés ajánlati jelentkezést!


A Lajta-Duna Építő és Vízszigetelő Kft. Lajta Szig) több mint éves tapasztalattal rendelkezik a víz- és az ehhez kapcsolódó hőszigetelési megoldások tervezésében és kivitelezésében. A PVC szigetelés egy rétegben készül, de előnye a gyors kivitelezés és a PVC vízszigetelő lemezek nagy rugalmassága, ami által a tető szerkezeti mozgásait felveszi. Trapézlemezen nagy alapterületű csarnokok szigetelését általában PVC szigeteléssel készítjük.


Műszaki, esztétikai, és pontos, korrekt kivitelezés. Megvalósítás akár javításról, akár a teljes körű fedésről van szó. Gyakori tapasztalatunk, hogy silány, hanyag munka után hívnak, vagy, ha még fogalmuk sincs, merre induljanak, aminek következtében a tető hamar „elhasználódik”, és átereszti a vizet, beázik a lakás. Gondja van a beázással?


Mi tudjuk rá a megoldást. A korszerű PVC szigeteléssel megoldódik a gondja. Az ország egész területén vállaljuk, meglévő, repedezett, bitumenes felületek és új felületek PVC szigetelését. Munkatársunk kilátogat a helyszínre díjmentes felmérésre és árajánlat tételre. Megrendelés és kivitelezés menete.


Központi munkatársunk időpontot egyeztet önnel. Nagyobb felületek esetén célszerű nagytáblás hőszigetelés (1m x 1m) alkalmazni. A hőszigetelés szárazon fektethető, ha rögzítését a felette lévő rétegek biztosítják. Ezek a hőszigetelés feletti betonréteg, a tetőszigetelés leterhelő rétege (pl. kavics, beton járólapok), illetve hasznosított. A lapostető nyújtotta számos előny közül gyakorlati szempontból az egyik legkiemelkedőbb a tető járhatósága, ami lehetővé teszi például tetőterasz vagy zöldtető kialakítását.


Ezek olyan értéknövelő módozatok, amelyek javítják az épület külső megjelenését, illetve növelik a lakó- és életteret.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések