2019. január 14., hétfő

Ipari kapu ár

Ipari kapu vásárlás, ipari kapu árak a JOLA Ipari Kaputól! Az ország pontján várjuk kedves Vásárlóinkat. Térjen be hozzánk Ön is.


A Hörmann gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, javítják a belső tér klímáját és energiát takarítanak meg. Előnye: az integrált Anti-Crash ütközésvédelemmel ellátott SoftEdge-technológia teszi a rugalmas gyorskapukat különösen biztonságossá és gazdaságossá.

NyitásszáA kapu adattábláján szereplő felhúzási értéken működő rugó garantált nyitásszáma. DITEC szekcionált ipari kapuk – költséghatékony megoldások. A DITEC ipari kapu igazán jó befektetés, mert már a megfizethető ára is kedvez a pénztárcának. Az ECOTOR szekcionált ipari kapu garantáltan megtérülő beruházás, mert a kedvező ár , az alacsony karbantartási és szervizköltség, a kiváló energiahatékonyság, valamint az olcsó és gyors alkatrész utánpótlás forintban mérhető előnyöket jelent.


Zsolcai kapu városrészen 2m² alapterületű ipari kiadó. Kérjen ingyen ajánlatot! A PI 2szabadon futó úszókaput úgy tervezték, hogy akár méter széles bejárót is le lehessen zárni vele.

A két konzolos kapuk (x m) lehetővé teszik méter széles bejárók lezárását. A hosszútávú használatot a jó minőségű panelek garantálják, melyek az alábbi kivitelekben elérhetőek: teljesen. A kapu szárnya mm vastag szegmensekből épül fel.


A dokkoló kapukat elsősorban raktárcsarnokok, áruházak, logisztikai központok, gyárak, üzemek, hűtőházak le- és felrakodási kapuinak bejárati szigetelésére alkalmazzák. Megkönnyítve a rakodást, csökkentve, kizárva a kellemetlen időjárási körülményeket. Ez a termék a Giesse által Európában gyártott, európai minőségű, az európai ipari szabványoknak.


Ipari függöny - ipari csarnokokba tovább PVC szalagfüggöny tejhűtő és csemegepultokra, hűtőkamrákra, hűtőautókra tovább Térelválasztás csarnokrészek elválasztására flexibilis PVC anyagokból ill. Garázskapu nagyon kedvező áron a JOLA Garázskaputól! A férfi kiment a kertjébe ásni egy kicsit, talált egy nem akármilyen a. Széleskörű ipari kapu felhozatalunk darabjai jó szolgálatot tehetnek társasházakban, raktárépületekben, nagyobb üzemi telepeken, de hangárok és különböző ipari létesítmények körzeteiben is betölthetik funkciójukat. Az Alutech termékek hibátlan mérnöki munka eredményei - Németh Zoltán, Aluman-Union Kft.


Töltse ki kötelezettség mentesen árajánlat kérő oldalunkat. A kitöltött árajánlat kérésről egy másolatot küldünk Önnek a megadott e-mail címre. Szekcionált ipari kapu a legjobb áron a JOLA Ipari Kapu weboldalán!


Országos üzlethálózat, minőségi termékek.

Cégünk Hivatalos NICE - VIDUE - SMES - REWLEX márkák magyarországi képviselete és márkaszervize, ezen kívül szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését karbantartását vállaljuk. Teckentrup ipari redőnykapuk széleskörűen alkalmazható gazdaságos megoldások. A minden részletében jól átgondolt redőnykapu technika egyszerű, de masszív felépítésével, gazdaságos megoldást nyújt a legtöbb ipari kapu igényre. Ipari úszókapu akár 15m hosszú is lehet, de ez már speciális eset.


Magassága általában a kerítés magasságával egyezik meg. Mintája általában a kerítés mintáját követi. Beton tömböt igényel a görgősor alatt.


LAMPO tengelyre csavarodó gyorsjárású ipari kapu , horganyzott acéllemez kerettel. STAR-2ARTIC gyorsjárású PVC kapu. Kompakt felépítés, gyorsjárású működés és opciós lehetőségek nagy választéka jellemzi.


A STAR 2ideális kapu gyors áthaladású ipari és kereskedelmi területekre. Különleges szerkezeti és. Ipari kerítések, kapuk – és kiskapuk, teniszpálya bekerítése, Ipari kerítések, kapuk – és kiskapuk, teniszpálya bekerítése, Táblás kerítések, Modern panel kerítések MPO Design kerítések. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.


Feliratkozás a hírlevélre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések