2019. június 21., péntek

Polikarbonát színek

Légkamrás polikarbonát. UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk. Kalkulátorunk most kiszámolja Önnek, hogy a szakszerű beépítéshez hány darab polikarbonát táblára van szüksége, továbbá megmutatja Önnek, hogy a jelenlegi listaáron számolva mennyibe kerül polikarbonát fedése. Fontos, hogy kalkulátorunk a szakszerű beépítéshez szükséges beépítési tartozékok árát nem tartalmazza!


Csúcskategóriás extrudált UV védett bordás (üregkamrás) polikarbonát lemezek.

Anyaguk törhetetlen, fényáteresztésük magas, időjárásállók, könnyen megmunkálhatók és beépíthetők. Polikarbonátok, PolikarbonátFutár. Maximálisan elégedett voltam, mind a szállítás lebonyolításával, mind a kapott faárú minőségével.


A tetőfedésre alkalmas általános és prémium profillemezek különböző anyagokból készülhetnek a felhasználásuk szerint. Ezek mellett a GUTTA által gyártott termékek különböző színekben is. Tömör polikarbonát lemez – Profilok, kiegészítők előtetőkhöz.


Az üregkamrás polikarbonát előnye a kiváló hőszigetelés, és a kis lemezsúly. Cégünk magyarországi képviselője a Brett Martin britt polikarbonát gyártó cégnek.

Az anyagok UV-védelmére vállalt éves garancia a kivitelezést követő években is megadja a maximális nyugalmat mind a tervezőknek, mind a kivitelezőknek, a felhasználó megbízónak pedig hosszú évekre szóló megelégedett használatot garantál. A színek választásánál jellemző tévhit, hogy a bronz szín jobban csökkenti a belső felmelegedést a fehér színű lapoknál. Ott, ahol nincs szükség a speciális bevonatok nyújtotta előnyökre, ott a fehér szín választása az optimális, ráadásul megvan az a nagy előnyük, hogy nem módosítják a fény színét.


Raktárkészletünkről széles méretválasztékkal várjuk Önöket. Az üvegház hatás segítségével a polikarbonát fedés jelentősen megnöveli a medence vizének hőmérsékletét, sőt az hideg éjszakákon a párolgás visszaforgatásával a medence jelentős kihűlését is megakadályozza. A festékszínek kiválasztása során az egyéni ízlés dominál, de a különböző falfesték színek egymásra gyakorolt hatása nem elhanyagolható. A helyes döntést segít meghozni a festék színskála. Az összegyűjtött tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket biztosíthassuk Önöknek.


Megvásárolható színek. A jól megválasztott szín nagyban befolyásolja a bordás polikarbonátokkal héjalt szerkezet használhatóságát, tartósságát, de természetesen megjelenését is. Tisztelt nagykereskedelmi partnereink, viszonteladóink! A Monaco Future medencefedés-típus egyedi és attraktív kialakításának köszönhetően rendkívül karakterisztikus megjelenésű. A kupola kettévágása és a függőleges falsík növelik a hasznos tér mértékét és javítják a fedés funkcióját.


Az akril számtalan színben elérhető. Különleges igények esetén: edzett üveg, alakos, színek esetében ettől lehet eltérő is, ezért fontos először árajánlatot készíteni. Színek , fényáteresztés: A víztiszta (áttetsző) lemezek kitűnő fényáteresztési értékkel rendelkeznek, pl.

A bronz (napszemüveg barna) lapok alatt (mögött) nem marad meg a színhűség - a napszemüveg effektus miatt, valamint kevesebb fényt ereszt át, mint az áttetsző lemez. A polikarbonát előtető lemezek lehetnek, áttetsző, bronz, opál (tej) színűek. A lemezeket UV védelemmel látják el, így a lapok várható. Mivel a polikarbonát fényáteresztése víztiszta kivitelben , az üvegezés szinte minden területén jól helyettesítheti az üveget, különös tekintettel a törhetetlenségére, hiszen ez az anyag az üvegnél 200-szor szilárdabb, rendkívül rugalmas, a súlya viszont -kal kevesebb.


Cellás polikarbonátok lemezek. Kerti medence gyártás és komplett medence építés, rövid határidővel, garantáltan a legjobb árakon! AKÁR -os MEDENCE AKCIÓ!


Kattintson és kérjen ingyenes ajánlatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések