2019. június 21., péntek

Korcolt fémlemez fedés

A korcolt és a lécbetétes lemezfedés a fokozottan vízzáró fedések kategóriájába tartozik. A fémlemez fedéseket (különleges eseteket kivéve) mindig átszellőztetett tetőként kell kialakítani! A korcolt fedés szerelését csak igazoltan képzett, tapasztalt tetőfe-dő-bádogos szakemberek végezhetik.


A Swedsteel-Metecno által kínált színbevonatos tűzihorganyzott acéllemezek tökéletes alapanyagot biztosítanak a korcolt tetőfedések kivitelezésére, egyesítve a hagyományos bádogos szakma kívánalmainak való megfelelőséget a legmodernebb gyártási technológiákkal, így kínálva a piacon tradícionális, művészi. Mi is a kettős állókorcos fedés ?

Az állokorc lehet egyszeres és kettős állókorc. Alátétlemez korcolt fémlemez fedés alá Jelentés : Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. Az előprofilozó gépek használata jelentősen lecsökkenti a kivitelezési időt. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!


A tervezőknek számos kreatív felhasználási lehetőséget kínál a tető és homlokzat kialakításához. Javaslat: A tartószerkezet hajlásszögét célszerű 7º-nál () nagyobbra tervezni.

A legkisebb tetőhajlásszög. A PREFA termékeinek csekély súlyának köszönhetően gyerekjáték a tető és homlokzat felújítása – és a kozmetikai beavatkozás után még jól is néz ki. Az épületek egyik legfontosabb eleme a tető. Lindab korcolt tető fedés változatok.


Egy jól megtervezett tető, beleértve a teljes tető rétegeket is, olyan jótékony hatással van egész épületre, amit másképp nem is érhetünk el. Elég, ha csak a beázásokra vagy a rossz hőszigetelésre gondolunk. A lemezfedések kialakítása korcolt kivitelben lehet fekvőkorcos vagy állókorcos, a lécezett fedési mód esetében pedig német vagy belga fedés.


A sík fémlemezek táblás vagy szalagos kivitelben kaphatók, de léteznek gyárilag korccal ellátott lemezek is. A sík lemezfedések fogadószerkezete minden esetben zárt felületű. Struktúrált távtartó átszellőztetett és átszellőztetés nélküli hőszigetelésű fémlemez fedésű magastetőkhöz.


A VAPOZINC egy alsó oldali páraáteresztő fóliakasírozással ellátott makro-szálas, összenyomható műanyag háló. Elvezeti az aljzat és a fedés közé esetlegesen bejutott nedvességet. Fémlemez fedéstípusok alkalmazása. A könyvekből, a szabad elektronikus könyvtárból.


Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez.

A lécbetétes fedés a legrégebbi hagyományokkal rendelkező horganyfedési rendszernek számít, amit még ma is használnak. A RHEINZINK-Klick rendszerű lécbetétes fedéshez a lemezsávok és a léclefedő sávok m-es hosszúságig görgős profilozógéppel készülhetnek, egy munkafázisban - üzemi előregyártással. Korcolt lemezfedés - Bádogos munka - Prefa P. Unsubscribe from BiroProfil? Társasháztól a műemlék felújításig és modern lakóházakig, közintézményektől a kortárs templomig – a fémlemez fedés ezen épületek az. Mivel a korcolt lemez felszíne jóval egyenletesebb, mint a hagyományos cserepeké, így a. Minimális karbantartást igényel, tűzbiztos, és természetes szépségében sok-sok éven át gyönyörködhetünk.


A tetőhéjazatra épített alsó (konzol) alaplap pár elemeire felszerelt gumipapucsok (6) biztosítják a letalpalásnál a sérülésmentes, rugalmas rögzítést, eltartva a fedés felületétől az alaplapokat, megakadályozva a pangó víz kialakulását, melynek különösen titáncink lemez fedés esetén van jelentősége! A sík fémlemez fedés , például acélból, mindkét irányhoz illik, nagyon alacsony hajlású tetőn és magastetőn egyaránt jól alkalmazható. Nagyobb sík felület látványának vonalas tagolására az acéllemezek korcolt változata alkalmas, ahol a tetőt a szabályos geometriájú lemeztoldások, a korcolások árnyalják. Ezek rendkívül lágy, rugalmas anyagok.


A táblából vagy szalagból készült lemezfedés gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet burkolására alkalmas. Megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel. Elsősorban az egyházi és a műemlék épületek felújításához ajánlott, de szívesen alkalmazzák új építésű apartmanházak, családi házak, középületek esetében is.


Szerelésének, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. A felület síkfogassága, rajzolati fogassága és az élek hullámossága legfeljebb mm lehet. A teljes felület előkészítendő mechanikai tisztítással és a szükséges korrózióvédelemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések