2019. június 19., szerda

Umbroll redőny

Redőny lamella, szerkezetszín, működtetés és biztonság. A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. Az Umbroll , egy jól ismert márkanév az árnyékolástechnikában. A leengedett redőny tökéletesen véd az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől is. Mérsékeli az utcáról beszűrődő zajokat, ezáltal több funkciós eszköznek minősül.


Umbroll redőny

Használatával energiát takaríthat meg nem csak a nyári, hanem a téli hónapokban is. A redőny használata előtt minden esetben győződjön meg róla, hogy árnyékolástechnikai eszköze mozgatását semmilyen külső tényező nem akadályozza. Minden fel- és lehúzás előtt ellenőrizze, hogy nincs-e működtetést gátló tárgy a szerkezet útjában. Ily módon könnyen elkerülhető a szerkezet károsodása.


A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ.


Népszerűsége töretlen. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. LLVÁNYOS NAPELLENZŐ.


Szívesen látjuk bemutatótermünkben, ahol akár ki is próbálhatja termékeinket illetve kézbe veheti textilmintáinkat is. A márka mögött lévő cég szakmai felkészültsége, erőforrásai, illetve nagyberuházások igényeit kiszolgáló raktárkészlete alapot biztosít arra, hogy az Umbroll termékek kiemelt projektek sikeres alkotóelemei legyenek a jövőben is. Umbroll márkanéven ismert termékeink minősége követi a kor elvárásait, sőt új fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a szakma innovációjához. Hivat ásunk a szenvedélyünk is egyben. Ráépíthető tokos műanyag redőny.


A ráépíthető tokos redőnyök, a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk a szoba irányába néz. Adapter profil segítségével minden nyílászáróhoz könnyen csatlakoztatható. UMBROLL PANORAMA redőny A Panorama redőny árnyékolásra és védelemre is alkalmas innovatív megoldás, amely nyitható és zárható lamelláinak köszönhetően zsaluzia funkciót is betölt.


Nem gátolja a kilátást, mindemellett hatékonyan árnyékolja az üvegfelületeket, -os szellőzést és fénybeszűrődést biztosítva. Nincs olyan felhasználási terület, amire ne nyújtana tökéletes megoldást. Legyen szó hagyományos balkon vagy terasz árnyékolásáról, ablaknapellenzőről, télikert külső árnyékolásáról, akár kereskedelmi vendéglátóipari felhasználásról, minden esetben releváns megoldásokkal tudunk szolgálni. A napellenző szerkezetét úgy terveztük meg, hogy erősebb legyen az Obi, és a Praktikeres ernyők szerkezeténél, viszont tartóssága messze felül múlja azt. Az egyik legújabb Umbroll termékünk a Roll-Shade könyökkaros napellenző , amely egyre nagyobb érdeklődésre tart számot.


A minimalista stílus kedvelői régóta v. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak. A pór festett alumínium redőny tokok több formavilágban rendelhetőek, az alumínium redőny lécek mm-es szigetelő habbal ellátott erősített típusú redőny lécek, az alumínium redőny henger porvédő csapágyazással és feltolásgátló féderrel ellátott. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében.


De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél. A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések