2019. június 10., hétfő

Hőszigetelő festék fórum

Hőszigetelő festék nem létezik, a leírt tudományos szöveg értelmetlen maszlag. Ha feltételezzük is, hogy a mikrogömbök egyáltalán nem vezetik a hőt, köztük van valami: levegő, kötőanyag, víz. Az a valami párhuzamosan kapcsolt hőellenállás a festékkel, és 3mm vastagon nem is jelentős a nagysága.


A hőszigetelő festék előnyösebb, mint a hagyományos falfestékek, mert: Lemosható, ezáltal éveken át szolgálja kényelmét tisztaságával is. Az egyébként gyakran tapasztalható hajszálrepedéseket tömíti már a felhordás alkalmával. Az építőipar egyik legnagyobb újítása a korszerű hőszigetelő termék a hőpajzs, hővédő bevonat vagy hőszigetelő festék néven ismert nanokerámiás hőszigetelő bevonat.

Kezdetben űrhajók hőszigetelésére használták olyan célzattal, hogy a légtérbe visszatérő űrhajók, szondák ne égjenek el, ne semmisüljenek meg. NanoProtect festék – Hogyan működik és hol alkalmazható? Harminc-negyven évvel ezelőtt még csak álmodoztak olyan hőszigetelő megoldásról, melynek használata nem bonyolultabb, mint egy hagyományos festéké, mely pár ecsetvonással könnyen felvihető bármely lakás vagy épület falára. Találtam máshol is adatokat a nanotechnológiai csoda kerámia gömbös hőszigetelésről.


Többe kerül, mint egy hagyományos festék ? Igen, mivel a Protektor jóval többet is tu mint egy hagyományos falfesték. Segít megelőzni a penészedést, hőszigetelő hatásával pedig hosszútávon sok megtakarítás érhető el. Nem beszélve arról, hogy mennyivel kellemesebb lesz a hőérzet az otthonodban télen és nyáron is.

A rekkenő hőséget nem lehet már elviselni a tetőtérben, de a folyamatosan működő klíma költségeit sem bírod tovább? Problémádra megoldást jelent a nanokerámiás hőpajzs, egy hőszigetelő festék , amivel sok energiát és pénzt takaríthatsz meg. Alkalmas tetőfedő anyag, lapos tető, üvegtégla, üvegfal, bevilágító.


Ismerje meg a Hőpajzs hőszigetelő bevonatot, amellyel még a penészt is megszüntetheti otthonában! Hőpajzs HPbeltéri hőszigetelő és hővisszaverő anyag. Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, társakra találhatsz.


Energiamegtakarítás, tartós hővédelem, penészmentesítés. A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan beltéri felhasználásra fejlesztettek ki. Tisztelt Fórumozók! Olvastam az Interneten a THERMOSHIELD nevű hőszigetelő festékről.


Azt szeretném megtudni, használta-e már valaki és milyen eredménnyel, mert amit írnak róla az mind szép és jó, csak az ára meglehetősen magas, és nem szeretnék bóvlit vásárolni. Télen fázik, nyáron melege van? A HőPAJZS nem festék , de olyan beltéri hőszigetelő bevonat, amelyet sokan hibásan festéknek neveznek könnyű felhordásának és színezhetőségének köszönhetően!


Ha az elérhető megtakarítások mellett fontos Önnek az otthona komfortossága, és a hagyományos hőszigetelő anyagoknál többre vágyik, jó helyen jár! Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg a festék kiválasztásában, meg kell ismerkednie a hőszigetelő festékek fajtáival és alkalmazási területeivel.

Ezért ebben a cikkben megfontoljuk a fő kiválasztási kritériumokat és a vezető gyártókat a hő színek gyártásához. Vásárlóink véleménye. Nincsenek bejegyzések ebben a témában!


Hozzászólás a témához. Amikor végre elkészült a hőpajzs, a hőszigetelő festék egy másik kutatócsoport is felfigyelt annak bámulatos teljesítményére. További hét év kemény fejlesztési munka eredményeként megszületett egy hihetetlenül sokoldalú, látványosan különleges kerámiafesték, amely az építőiparban kezdte meg hódító útját, és az energia-megtakarításban egy új korszak. A nanofesték kerámiagömböcskéi visszaverik a nap sugarainak jelentős részét, így a homlokzatnak diffúz fénytörést adnak, amelynek hatására a színek tündökölnek.


Rosszul szigetelt épületeknél a túl hideg falrészeken már alacsony páratartalom mellett is megfigyelhető a penészesedés, mert a hideg falakra könnyebben kicsapódik a nedvesség. Emiatt szükséges a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések