2019. június 20., csütörtök

Minőségi parketta

Same Day Dispatch Mon-Fri Up To 4pm. Németország első számú parkettagyártójaként a HARO a parketta deszkák óriási választékát kínálja minden igényhez és minden ízléshez. Fedezze fel a HARO parkettatermékek széles választékát is. A hangulat, melyet a svédpadló kölcsönöz lakásunknak egyenlő a biztonságos, melegséget sugárzó és természetes minőségű otthon fogalmával. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.


Jöjjön el budapesti parketta üzletünkbe, s tekintse meg élőben minőségi parketta kínálatunkat Mi mindent kínálunk Önnek?

Kínálatunk között saját gyártású és import termékeket is megtalál. Bemutatótermeinkben számos méret, színválaszték és fogásminta áll rendelkezésére. Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk. A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm). Minőségi parketták kedvező áron.


Teremtsen új világot otthonába időtálló és teljesen egyedi faburkolattal, válasszon a legnagyobb márkák közül. Parketta , fapadló lerakás. Szakképzett és tapasztalt csapatunk parkettázási munkák sor.

A munkáim nagy részét Budapesten végzem, de országszerte is több projekt megvalósításában vettem részt. Az Edelholz minőségi parketta kínálatában egyaránt megtalálhatóak a rusztikus, enyhén antikolt és a modern, finom kidolgozású nagyméretű halszálka parketták is. A minimal design kedvelőinek pedig különösen ajánljuk újdonságaink közül a Whitewash parketta típust. Ez az antracit fapadló kiváló kiegészítője a friss. A videoworkshopok és a BAUHAUS minőségi termékekeinek segítségével gyorsan, egyszerűen és biztosan célhoz ér.


A természetes fa világossá és lakályossá teszi otthonát. Mind a svédpadló, mind a halszálka parketta kiváló, minőségi megoldást jelent a burkolatok terén, amely évtizedeken át fogja szolgálni használóját. Bár nevükben és végső megjelenésükben nagyon különbözőnek tűnnek, a svédpadló nem más, mint nagyobb méretű, hosszított fazonú halszálka parketta. A svédpadló tulajdonképpen a parketta egy speciális változata. Mivel teljesen természetes anyagokból készült, a svédpadló a felületkezelés után is megőrzi a fa szépségét, segítségével.


Választékunkban megtalálja otthona, irodája álomszép padlóját, parkettáját, és azok hozzáillő kiegészítőit. Termékpalettánk széleskörű, és minden igényt kielégítő. A laminált padlók rengeteg előnnyel bírnak, a legfontosabbak: gyorsan telepíthetők, igen széles árspektrumban kaphatóak, több száz színben és mintázatban forgalmazzuk. A helyes lerakási rendszer (technológiai sorrend) és a minőségi minimum betartása mellett évtizedes megoldás!


Fő tevékenységi körünk a ”meleg burkolatok” értékesítése, azok beépítése-parkettázása lakossági és nagyobb projektek igényeinek megfelelően. Valódi parketta az Ön otthonában - A Graboplast több évtizedes tapasztalattal bíró parkettagyárában kimagasló színvonalon használjuk fel a legősibb építőanyagot a legkorszerűbb technológiákkal annak érdekében, hogy megalkossuk a minden ízében tökéletes fapadlót. Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni.


Mindezek értelmében a parkettagyárban folyamatos.

Alapanyaga a nyers parketta , fal-és szegélyléc. Makács Tamás parkettás mester vagyok. A nyers parkettalécet fríznek nevezik. Minden kemény lombos fából készíthető, de kiemelt szerepe van a tölgynek, melynek parkettafrízét I. Többi fafajnál hivatalosan egy (E) minőségi osztály van.


Különleges felületkezelésének köszönhetően fantasztikus antikolt hatást eredményez. Az otthonunk az a hely, ahova hazatérünk megpihenni egy fárasztó nap után. Egy hely, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, és ahol létrehozhatjuk a saját világunkat.


Ehhez pedig tökéletes felszerelés jár, személyre szabott kiegészítőkkel és ideálisan elrendezett, praktikus bútorokkal. A budaparketta szolgáltatásai: padlószőnyeg, pvc lerakása, parkettázás, parketta csiszolás, parketta felújítás, parketta lakkozás, laminált parketta. Csak fából készült parkettákat és azok kivitelezéséhez szükséges segédanyagokat tartunk, szem előtt tartva a kor követelményeit.


Amit a minőségi parketta termékeken kívül még tudunk garantálni, hogy teljes mértékben segítjük kedves ügyfeleinket. Különféle szaktanácsokkal, ötletekkel, sőt, akár a megfelelő termék kiválasztásában is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Laminált padló webáruházunkban, könnyen illeszthető, ragasztás nélkül is lefektethető laminált padló kínálatunkban számtalan, a valódi fafajták megjelenését élethűen utánzó modellt talál.


Az ipari parketta esetén a legkisebb keresztmetszetű elemek kerülnek felhasználásra, csak kemény fából készülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések