2019. június 13., csütörtök

Kínai biztonsági ajtó kilincs

Budapesten egyedülállóan a Kulcskirály zárszaküzlet tart raktáron fix ajtógombos kínai kilincsgarnitúrát. A forgatható gomb nem megoldható, de értelme sincs. Arra ott van a hagyományos kilincs. Más, nem szokványos kínai biztonsági pajzsok.


Sok esetben a kínai ajtó nem egyzáras, hanem kétzáras kivitelben kapható.

A képen látható db ajtókilincs pajzs nélkül mint cserélhető alkatrész kerül eladásra amely Kínai bejárati ajtókhoz teljesen csereszabatos csak egy zeeger gyűrű fogó kell az átszereléshez. A termék anyaga alumínium felületkezelt és lakkozott. Kínai ajtó szakszerű zárszerviz Budapesten. Szakképzett kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.


A kínai biztonsági ajtóval kapcsolatos fejlesztéseket folyamatosan követjük, a fellépő problémát szakszerűen és gyorsan elhárítjuk! Célunk, hogy Ön is elégedett ügyfeleink népes táborába tartozzon. A másik dolog pedig, amire szintén érdemes odafigyelni, hogy mivel a kilincs már nem tudja ellátni az eredeti feladatát, mindez a kulcsra fog hárulni.


Kínai többpontos biztonsági ajtó bevésőzárak.

Ezekből az ajtókból Magyarországon több ezer darabot adtak el és szereltek be. A barkácsáruházakban a sima, egyszerű, olcsó kínai lemezajtó kapható. Aki kimondottan ezekre a bejárati ajtókra specializálódott, ott a HiSec, Secdoors, esetleg TerraSec nevekkel ellátott kínai.


A magyar piacon, el lehet mondani, hogy a bejárati ajtók legalább -a valamelyik kínai kivitelű bejárati ajtó. Nagyon sok cég forgalmazza ezeket, egyzáras vagy kétzáras kivitelben. Már a nagyobb barkácsáruházakban is meg lehet vásárolni ezeket, egy jó akció keretében akár 40.


Eltört, letört kínai kilincsZárszerviz szolgáltatóként napi problémaként kezeljük a kínai ajtók letört kilincseit. Egyre több kínai ajtóval rendelkező ügyfél keres fel minket, hogy a kezében maradt a kilincs. A legtöbbször a kilincs külső fele törik le. A letört kilincstől függetlenül a HiSec kínai ajtó zárnyelvét a kulcs félfordulattal működteti, de az. Specialitásunk a kínai ajtó , azaz gyakori problémák Kínai Secdoors biztonsági lemezajtón kilincs és pajzs csere.


A kínai ajtókon lévő eredeti kilincs , azaz pajzs, sajnos nagyon gyenge anyagból, lemezből készült. Rengeteg hívást kapunk azzal kapcsolatban, hogy a kilincs letörött, eltört, kézben maradt, illetve belül a. Ajtókilincsek és ajtózárak, biztonsági zárak, kapu kilincsek, kapuzárak, küszöbök, ablakzárak nagy választékával várjuk az érdeklődőket. A kínai ajtó kilincs tovább is bírná, nem törne le kívül vagy belül, csak a rosszul beszerelt ajtó , illetve az emiatt akadozó zár miatt törik le a kilincs és marad a kézben.


Amit a kilincsről tudni kell, hogy jobbos- és balos kivitelben árusítjuk, és már az erősített verziót adjuk az ügyfélnek, zsugorfóliába csomagolva, papírdobozban.

Az ajtó beállítása nagyon mérvadó ebben az elcsépelt helyzetben! KÍNAI AJTÓ KILINCS CSERÉJE. A fent felvázolt esetek jól mutatják a hiba lehetőségek forrásait.


Kínai kilincs csere szolgáltatásunk megoldást nyújt ezekben az esetekben. Sokszor egy jól irányzott munka megrendelésénél még hosszabb távra opciónálhatjuk a zárást és a nyitás bármilyen szerkezet törése nélkül csak fel. Remekmű az egyik oldalról hiszen nem található a piacon olyan termék mely szintén segítene a sötétben a kulcsnak a helyére találni. A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek.


Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól! Országos beépítés és szállítás! A kilincs valamint a zártest bemutatása után illik pár szóban beszélni a zárbetétről is.


Amint az a képen is látható a zárbetét tartozéka darab kulcs, melyeknek szín szerint eltérő a funkciója. A két fekete kulcs csak a beépítés ideje alatt használható hiszen az öt darab piros valamit egy sárga kulcs perforált csomagolásban érkezik a tulajhoz ezzel is kizárva. A kérdés jogos, hiszen sem az ajtó , sem a kilincs nem műanyag.


Ezen az oldalon lévő kilincsek 1 -ban bejárati ajtókon találhatók. Az ajtó lehet fa alapanyagú, és lehet kívülről PVC műanyag borítással ellátott alumínium ajtó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések