2019. június 27., csütörtök

Kockás szőnyeg

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a március 28-ával életbe lépő, Kormány által kihirdetett kijárási korlát nem befolyásolja boltunk nyitva tartását! Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet.


Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. A modern szőnyegek mára előkelő helyet vívtak ki a lakberendezés területén.

A változatos mintázat kí. Szegett lépcsőszőnyegek. A legrégibb kézműves technikák közé tartózik a szőnyegszövés. A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a közép-ázsiai nomád törzsektől indult a szőnyeg készítése és innen terjedt a Közel-Keletre és máshová. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket.


Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!

A szőnyeg elhelyezésénél ügyeljen arra, hogy közvetlen erős napfény ne érje, és ne érintkezzen nedves felülettel! Utcai cipővel lehetőleg ne közlekedjenek a szőnyegen. Ne engedje, hogy kedvenc állatai a szőnyegre helyezett takaró nélkül telepedjenek le! Kockás szegett szőnyegTR zöld 120x300cm. További akcióink.


Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Modern szőnyegek , kis- és nagyméretű, klasszikus és modern szőnyegek kedvező áron! A csobi vagy chobi jelentése perzsául: fa, vagyis fából készült szőnyeg. A barna színt a dió héja adja a chobi szőnyeghez. A bordó szín, gránátalma héjából készül. Bordó krém francia kockás szőnyeg 160x2cm.


Szőnyegek Franciaország. Függőny méterben hófehér alapon ezüst kockás 280cm magas , Hófehér alapon függöny I.

Osztályú minöségi függöny Magasság: 280cm Az alján ólomzsinorral VASALÁS MENTESEK! Ft akciósan Minimium métert lehet rendelni 1 Garancia! Szálhossz: mm , Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg webáruházunkból: SZONYEGDISZKONT.


Margit kockás szőnyeg. Milano cappuccino szőnyeg. ROMEO SZŐNYEG 165X230CM BÉZS KOCKÁS és még termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan!


Darabszőnyeg, csúszásgátló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Indiában készül, olyan szövéssel foglalkozó központokban, ahol jó munkakörülményeket és tisztességes béreket biztosítanak. Minőségi lakástextil méteráru️️️️, függöny️, ágytakaró️, mintás pamutvászon️, loneta️, olcsó patchwork️, angin, molinó, zsákvászon️.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések