2019. június 14., péntek

Mikrokapcsoló katalógus

Rs Components a vezető márkák mint Panasonic, Omron, Honeywell és Cherry mikrokapcsolóinak széles választékát kínálja. Nálunk megtalálja a kapcsolók tartozékait is, mely magába foglalja a mikrokapcsolókhoz való működtetőkarokat, működtetőelemeket, zárófedeleket és fedeleket. Mikrokapcsoló Budapest XX. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Az elektronikus áramkörök egyre kisebbek lesznek és a nyomtatott áramköri lapok minden területe rendkívül értékes, ezért a technológia a miniatűr alkatrészek felé fejlődik, amelyek apró méretük ellenére hatékonyan tudják ellátni funkcióikat. Pesterzsébet kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. SAIA-BURGESS - TME Hungary Kft.


Nézd meg termékkínálatunkat. Webáruházunkban minden(!) terméket kedvezménnyel vásárolhat meg. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket. V törpe-, Ajánlott felhasználási terület: vagy 2V— hálózati feszültségre Múszerek, háztartási gépek és készülékek funkcióinak törpefeszültségú, vagy 2V-os hálózati feszültségú kijelzéséhez.


Rendelj on-line elektronikai alkatrészeket. A Honeywell mikrokapcsoló kínálata rendkívül széles. Magában foglalja a klasszikus mikrokapcsolókat különböző működtetőkkel, a billenő vagy táblakapcsolókat egy és több áramkörös kivitelben, a nyomógombokat és jelzőlámpákat. Kiváló design széles funkcióválasztékkal kombinálva. Rozsdamentes acél szerelvények.


Rusztikus, sárgaréz szerelvény. Fém, fa, üveg, műanyag szerelvények. Cégünk a Honeywell végálláskapcsolóit és más jellegű elektromechanikus kapcsolóit forgalmazza, amelyek minőségét a több évtizedes gyártási tapasztalat és a szigorú minőségellenőrzés biztosítja.


A rendkívül széles választéknak köszönhetően ezek az eszközök az iparnak szinte mindegyik ágában megtalálhatók. A végálláskapcsoló termékcsaládon belül. Gyártmány : Új minőségi utángyártott lemezes kivitel ! VW csoporthoz VW Polo 9N,Passat,Golf , Bora , Touareg , Touran.


Seat Leon 1M , Toledo 1M ,Cordoba 6L , IBIZA 6L AUDI A, A, A, A, TT Skoda Fabia , Octavia 1U - 1Z. Kétutas motoros golyós szelep. Tápellátás: 2V (AC) vagy V (AC). Munkaközeg hőmérséklet tartomány: -10÷110°C. Környezeti hőmérséklet tartomány: -10÷55°C.


Teljesítmény: VA. Kiegészítő mikrokapcsoló ára(2) A - 2V (AC). Ariston elektromos vízmelegítők alkatrészei. Az áruház folyamatos feltöltés alatt áll, ezért ha valamit nem talál vagy valamelyik alkatrész beazonosításával problémája van, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.


A zár teste a visszajelzővel együtt mm-rel hosszabb – mikrokapcsoló. Adjon meg egy érvényes e-mail-címet. Elektrotermikus állítómű. Alaphelyzetben zárt.


A nagy alkatrész katalógus a háztartási gépek és szórakoztató elektronikai INDESIT alkatrészek Alkatrészek és tartozékok INDESIT készülékekhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések