2019. június 13., csütörtök

Polikarbonát leszorító profil

A lemezek középső részénél, ahol nem használunk leszorító profilt, ott vízhatlan leszorító kupakot kell a csavarokon alkalmazni centiméterenként. A lemezek rögzítését mindig célszerű leszorító profillal megoldani. A rögzítés hatlapfejű önfúró csavarral és neoprénes alátéttel történik centiméterenként.


Műanyag leszorító kupak vízszigetelő alátéttel pontonkénti rögzítéshez. Szükséges lefogatás 30cm-ként. A csavar nem tartozék, külön kell rendelni a szükséges fajtát és méretet.

PC-H toldó profil a lemezek toldására alkalmazható. Keresztirányú alátámasztás esetén javasolt a használata az alumínium leszorító profil helyett. Ezt a profilt viszont ne használjuk íves felületek kialakításához, mert az élek hullámosodása beázáshoz vezethet. Az anyaga alumínium, és a hozzá tartozó EPDM gumitömítés gondoskodik arról, hogy az illesztésnél a vízet kívül tartsa.


A leszorító profil szolgál a polikarbonát rögzítésére a tetőszerkezeten, illetve annak toldására. A polikarbonát táblát legalább centiméterenként alá kell támasztani. A leszorító alumínium profil két szélébe, a tökéletes vízzárást biztosítja és a hőtágulásból adódó mozgásokat teszi lehetővé.


Időjárásálló, fekete.

Alátét (fektető) gumi. A tartószerkezetre kerül, közvetlenül a lemezek alá. A biztos felfekvést, illetve csapadék elvezetést is biztosít, valamint a. PolyfiX Lalu leszorító profil beépítési tartozékok vásárlás, minőségi plexi, polikarbonát.


A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. A vakolathoz fémlemez falszegélyt rögzítünk, amit a leszorító alu profil és a polikarbonát lemez közé helyezünk. Schnaider Polymetallpolikarbonát lemez, kupola, alumínium profil , lemez.


Tömítő profilgumi az alumínium leszorító profil két oldalsó nútkiképzésébe kell beleilleszteni. A gumi hosszabbik talpa kifelé nézzen. Nem javasolt húzni, mert. A vízorros U profilt a leszorító alumíniumprofil szorítja majd le. A profil végébe pedig üsse be kalapáccsal a végzáró kupakot (3).


Tegye fel az első polikarbonát lemezt (1) a helyére. Ahol nincs toldás, ott tépje le a két függőleges bordát az alátét profilgumiról (6). Készleten van továbbá alumínium falcsatlakozó profil és nyeregprofil.


Az EPDM alátét gumi a tartószerkezetre kerül, közvetlen az üregkamrás polikarbonát lemez.

Cégünk polikarbonát , plexi, alucobond és dibond lemezekhez speciális kiegészítőket, alumínium profilokat is forgalmaz. Az üregkamrás polikarbonát táblák szereléséhez az alábbi alumínium profilokat forgalmazzuk. Használható valamennyi üregkamrás illetve tömör lemez rögzítéséhez.


Leszorító alumínium profil.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések