2016. december 25., vasárnap

Fa nyílászárók felületkezelése

Nyílászárójának szépségét, formáját hangsúlyozhatja a színével is. A felületkezelés az erős környezeti igénybevételekhez gondosan igazodó, professzionális alapanyagokkal és technológiával készül. Milesi vízbázisú lazúr használatával a nyílászáró az UV sugárzás és a fát károsító gombák ellen is védve.


A fa ablakok felületkezelése. Ennek hiányában az ablak gyártásához használt faanyag tönkremenne, elvetemedne a nedvesség, valamint az erős napsütés hatására.

Natúr fa ablak Natúr fa ablakaink alap tulajdonságai. Létezik a „barkácsáruház minőségű” és a kézi megmunkálású, egyedi profilkialakítású termékünk. Ezen felül nem csak a hagyományos ablaktípust lehet rendelni, hanem a belső íves, kazettás kialakítást is. Fa nyílászárók beépíthetőek új falnyílásba, a régi tok teljes kibontásával, régi ablaktokba, de akár a régi tok mögé is.


Ha új ház at építünk, akkor a fa ablak beépítése a legegyszerűbb, hiszen nem kell a régi ablakot bontanunk, az új ablak számára, akkora helyet hagyatunk ki a kőművessel, amekkora az új fa nyílászáró. Alkalmas, hogy a festendő fa ablak, ajtó pórusos felületét nagyon jól kitöltse. A megszáradt bevonat jól csiszolható, és kitűnő alapot, biztosít a végleges festés előtt álló fa nyílászáró számára.

A vizes töltő alapozót fedő festett fa nyílászárók esetében használjuk. A legjobb minőségű fából készülő nyílászárók is tönkre mennek idő előtt ha az alapvető tisztítási és karbantartási műveleteket nem végezzük el rajtuk. Ilyen a fa nyílászárók felületkezelése , a natúr fából készült nyílászárókat minden esetben felület kezelni kell, az ablak beépítése után! A Dovetil Kft fő profilja a fa ajtó - ablak gyártás, de ez mellett egyéb faipari termékeket is elkészítünk. Miért pont velünk kössön üzletet?


Mert pontosan tudjuk, hogy egy építkezés, felújítás roppant nehéz és összetett feladat. További faanyagok felületkezelése , ablakok újra felületkezelése Ebben a pontban nem csak az újra felületkezelésről van szó, hanem előrelátásként a többi fa felület felületkezeléséről is írunk. Mindenki törekszik arra, hogy a különböző felületek összhangban legyenek egymással, színben megegyezzenek. Fa ablak, fa nyílászárók cseréje Budapest - Fa ablak gyártása borovi fenyőből, minőségi fa nyílászáró készítése Budapesten és Pest megyében. Ha otthon oldjuk meg a felületkezelést, a beépítést mindenféleképpen előzze meg ez a művelet.


Ez azért nagyon fontos, mert az ajtó vagy ablakkeret fallal érintkező része is. Ennek biztosítása érdekében a fa nyílászárók felülete még a gyártás során átesik a felületkezelésen. A kezelés során a faanyagot ellátják a pára hatására kialakult gombák, penész.


Megrendelőink többféle fa alapanyagokból választhatják ki a legmegfelelőbb fa nyílászárókat. Fa ablakok és fa ajtók alapanyag szerinti osztályozása.

Fő profilunk a fa nyílászárók gyártása, felületkezelése valamint műanyag nyílászárók forgalmazása! A mai igényeknek megfelelően magas színvonalú és minőségű ablakokat és ajtókat gyártunk. Vállaljuk szerkezetkész nyílászárók , valamint kültéri faanyagok felületkezelését. Tevékenységi körünkbe tartozik az.


EGYEDI FA NYÍLÁSZÁRÓK SZÉKELYFÖLDRŐL, Győr. A festett fa ablakaink két alaptípusban kaphatók, egy egyszerűbb kivitel és egy professzionális kialakítás. A felületkezelt fa nyílászárók felületkezelése háromszori festés-csiszolásos eljárással történik. Schumacher Ajtóüzem - Fa ajtók és ablakok.


Minőségi fa ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók gyártása, felületkezelése , helyszínre szállítása és beépítése. Fa ajtó, ablak, nyílászáró gyártás, műanyag nyílászárók , egyedi méretre gyártott nyílászáró, nyílászáró felújítás, különleges megoldások. Ha Ön ilyet keres, nagyon jó helyre érkezett: asztalos üzemünk felkészülten várja, hogy Ön is boldog ügyfelünk lehessen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések