2016. december 29., csütörtök

Tető szendvicspanel

Minőségi olasz szendvicspanel készletről! Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető , oldalfal és belső térelválasztók építéséhez. A tetőnek és oldalfalnak ásványgyapotos szendvicspanel , PUR habos. MARCEGAGLIA TKAC: szigetelt tető szendvicspanel.


Szigetelt tető - és falpaneleink nagy teljesítményű szigetelő magjaként az iparágban a legjobb hőszigetelési teljesítményt kínálja, valamint kitűnő tűzvédelmet és még jobb környezeti kompatibilitást tesz lehetővé, illetve évig garantálja ezen teljesítményeket.

Raktárkészletünk napi szinten változik. A Kingspan piacvezető a magas minőségű fal- és tető szendvicspanelek, kiegészítők és hűtőházi megoldások terén. A tökéletes termék megteremtéséhez első osztályú alapanyagok mellett a cégen belüli innovációra is szükség volt, melynek köszönhetően létrejött a forradalmi QuadCore hőszigetelő mag. Elég egyetlen réteget használni a tökéletes végeredményhez.


A Lindab termékei nemcsak a teherbírási, tűzállósági, hőszigetelési követelményeknek és egyéb műszaki elvárásoknak felelnek meg, hanem kifejezetten esztétikusak is. A szendvicspanel kiváló és gazdaságos megoldást jelent a tetőfelületek burkolásakor. A Lindab által forgalmazott szendvicspanelek ipari jellegű, acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső és belső falainak, illetve tetőinek térelhatárolására szolgálnak.

A CTW Hungária Kft. Tekintse meg szendvicspanel kínálatunkat. Az egyes típusok bemutatása mellett a termékek műszaki adatlapja is megtalálható.


Szendvicspanelek és trapézlemezek forgalmazása nagy választékban és kedvező áron. A szállító jármű egy kisteher autó és egy 6. A PUR szigetelésű szendvicspanel gyorsan és egyszerűen szerelhető tetőre és oldalfalra. Kiváló hőszigetelő képessége, pontos csatlakozása, színes acél külső felülete és hosszú élettartalma miatt egyre inkább kedvelt üzemcsarnokok, gazdasági és ipari épületek oldalfalának és tetejének. ISOCOP tető szendvicspanel.


Tetőablakot, bevilágító elemet építene a szendvicspanelbe? Magas teherbírással rendelkező lemezt keres, mely hozza a ház által képviselt esztétikai színvonalat? Emiatt a szendvicspanel az ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi épületek, csarnokok legelterjedtebb tető - és homlokzat-burkolati megoldásának számít. A homogén és izotróp poliuretán szigetelőanyagú szendvicspanel mechanikai tulajdonságai jóval kedvezőbbek az elődeinél. Az acéllemez vastagsága általában és mm között van, bár lehetnek ettől eltérő méretek is speciális helyekre beépítendő szendvicspanelek esetén.


Előnye a helyszíni szigeteléssel szemben, hogy csökkenti a kivitelezési pontatlanságból származó hőhidak kialakulásának veszélyét, illetve gyorsabb és egyszerűbb kivitelezést tesz lehetővé. Mi a szendvicspanel ?

Hőszigetelt tető , oldalfal és belső térelválasztó építéséhez a 30mm-120mm-ig. Nagyobb százalékban purhabos töltésű. Minden egy helyen ami a tetőhöz és a kerítéshez kell.


Trapéz lemezek, cserepes lemezek, zárt szelvények, vas anyagok, C, Z profilok, csavarok, szegők. Mennyi az élettartama a szendvicspanelnek, ha cserép, zsindely helyett azt használjuk tetőnek? Addig bírja, mint a cserép?


Elfekvő lemeztekercsből készült szendvicspanel. PUR töltetű fal és tető szendvicspaneleket m-es táblahosszakban 2. Tető -és olfalfal szendvicspanel raktárról kiváló minőségben, PIR és PUR hab töltéssel. A kezdetben fő tevékenységi körünk a német minőségi, másodosztályú szendvicspanelek beszerzése és hazai forgalmazás volt.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések