2016. december 7., szerda

Stegu venezia ár

VENEZIA is a decorative stone which suits for every interior. It gives the atmosphere of Venetian street and the warmth of an Italian sun. The visual effect is additionally enhanced by its unusual texture which imitates finely cracked stone.


Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Kategória: BELTÉRI FALBURKOLATOK. Beltéri falburkolat.

Az ár dobozra értendő. Impregnálószer használata javasolt. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Ne ragassza fel a lapokat olyan helyeken, ahol a hőmérséklet túllépheti az 50°C értéket, vagy túl magas a páratartalom.


A lapokat egyszerre több dobozból célszerű összeválogatni a színárnyalatok egyenletes eloszlása érdekében. VENEZIA falburkolat tökéletesen alkalmas bármilyen belső tér hangulatosabbá tételére. Velence utcáit és a meleg az olasz napot idéző formavilága megfelelő választás lehet a mediterrán stílus kedvelőinek.


Falburkolók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Termék cikkszáVENEZIA1. ROMA DESERT SAROKELEM. Akciós áron akár készletről is. A termékkínálatot bemutatótermünkben is megnézheti. Venezia beltéri kőhatású burkolat 1. United Fürdőszoba Stúdió.


Köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával oldalunkat. Egyik fő kitűzésünk, hogy egy olyan honlapot tudjunk bemutatni, amely átfogó betekintést nyújt a szigetelőanyagok témakörében. A keskeny velencei utcák hangulatát csempészi a lakóhelyiségbe, és a meleg olasz napsütést idézi meg. Strukúrája törött kövek hatását kelti, és minden berendezésnek különleges hátteret biztosít.


Köveik egyesítik magukban a természetes. A kézzel festett díszek között megtalálhatóak az ókori Egyiptomi, az antik Görög, és a titokzatos maja kultúrák jellegzetes motívumai is. A stegu dekor falburkolat bármely enteriőrnek egyediséget kölcsönöznek. A széles termékválaszték a változatos színek, formák és minták révén lábazatok belső. STEGU dekorációs elemek.


Kedvezőbb árakért, kérj árajánlatot. Stegu beltéri burkolat. Egyébként pedig jó fejek.

Honlapunk cookie-kat használ, ez a technológia segít bennünket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, marketing tevékenységünket. AZ ÁR DOBOZ TERMÉKRE VONATKOZIK, az alábbi egységár Bruttó m2. Barabás Téglakő sokoldalú felhasználhatóság…Barabás Antikolt Blokkelemteljes anyagában színezett…Kavics Beton Amszterdam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések