2016. december 27., kedd

Kerámia hőszigetelés

Kerámia alapú klímafesték – az űrkutatás mellékterméke Bizonyára Ön is hallott már arról, hogy a NASA által épített űrsiklók felületét kerámia alapú védelemmel látják el, hogy a Földre történő visszatérés során a légköri súrlódás által keletkezett hő ne okozhasson kárt az űrrepülőben. Hőszigetelés kerámia alapú festékkel. Lakásfelújítás, építkezés alkalmával jelentős szerep jut a hőszigetelésnek, hiszen ez gondoskodik többek között arról, hogy télen a meleg bent, nyáron pedig kint maradjon. Napjainkban a korszerűen előállított alapanyagoknak köszönhetően már nem túlzás elvárni akár egy.


Kezdetben elsősorban űrhajók és ipari objektumok hőszigetelésére használták.

Az eredeti anyagot. Forradalmian új hőszigetelés ! Lélegzik, ezért nem alakul ki penészedés. Beltéri hőszigetelés - kenhető kerámia bevonattal.


A Super Therm egy kerámia alapú, vizes bázisú hőszigetelő bevonat, amit a. Download Folyékony kerámia hőszigetelés. Versenyképes ár Jó tapadás. TSM kerámia hőszigetelő bevonat.

Anyagár (a felület minősége határozza meg) m2-enként : 3. Találtam máshol is adatokat a nanotechnológiai csoda kerámia gömbös. Kerámia előregyártott házak kizárólag természetes anyagokból készülnek. Hasonlóképpen összehasonlíthatóak a minőségi paraméterek is (gőzáteresztés, hang- és hőszigetelés ), de a beépített hálózati előkészítéssel ellátott teljes falak gyártási technológiájának köszönhetően még mindig előnyös az.


Megfelelő lábazati hőszigetelés nélkül a csupasz lábazat nagyon erős hőhidat jelent, s minél jobban hőszigetelt a fal, annál rosszabb lesz a lábazati részen a helyzet. Ezenkívül számíthatunk még a nedvesség lecsapódására, penészesedésre, ami akár a padlóburkolatot is roncsolhatja. Társasházak hőszigetelése kerámia bevonattal. Oldja meg társasháza hőszigetelését praktikusan, költséghatékonyan.


Ha közös képviselőként elege van: a hőszigetelő cégek arcátlan árajánlataiból, abból, hogy a lakókkal sehogyan sem. Mind többen döntenek a kerámia tartalmú vékonybevonat alkalmazása mellett a belső falak utólagos hőszigeteléséhez. Egy lakásfelújítás alkalmával magunk is könnyedén felvihetjük a bevonatot és attól sem kell tartanunk, hogy a belső tér csökkenni fog miatta.


A vékonybevonat ráadásul nem csak a falakon, de a mennyezeten. A hőszigetelés szükséges vastagsága attól függ, hogy milyen mértékű megtakarítást szeretne elérni a fűtési költségeknél. Kőzetgyapot és kőzetgyapot között is különbség van. A padlás szigetelésére pedig biztosan nem. A sztirol adja az anyag keménységét, az akril pedig rugalmasságot és védelmet kölcsönöz a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben.


Energiamegtakarítás, tartós hővédelem, penészmentesítés.

A TSM Kerámiával történő hőszigetelés már az. A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan beltéri felhasználásra fejlesztettek ki. A hőszigetelés célja, hogy megakadályozza az épületek belső hőjének kiáramlását, más szóval, hogy csökkentse a hőveszteséget.


Mindez napjainkban különösen fontos, hiszen mind környezetvédelmi, mind energiamegtakarítási szempontból elengedhetetlen a hibátlan és korszerű hőszigetelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések