2016. december 26., hétfő

Biokandalló beépítése

A Flat Black biokandallónk a függesztett típusú kandallóink közé tartozik, amit egyszerűen csak fel kell akasztania a falra. A keret minden oldalról zárt, ezért nem ajánlatos beépíteni. Végig olvastam,én értem,hogy mindenhez jogszabály kell, de a Dédnagyapám által megépített ház és benne a búboskemence soha nem látott se tervezőt,sem jogszabályt,ja és okj-s képesítése sem volt az öregnek! A Roma egy beépíthető (vagy beépítés nélkül falra szerelhető) biokandalló , db szabályozható, duplafalu alkoholtartállyal.


A láng a szoba oxigénjét használja, ezért a helyiség legyen jól szellőztetett, használat közben gondoskodni kell az oxigén utánpótlásáról. A biokandalló nyílt égésterű, így kiemelten fontos a biztonsági előírások betartása. Egy helyiségben csak egy biokandalló lehet. A biztonságos üzemeltetés érdekében ajánlott, sőt!


A kandallóban egy speciális anyag ég, amit bioetanolnak nevezünk. Ez az anyag egyfajta alkohol, ami teljesen környezetbarát, és aminek használata kémény nélkül is teljesen biztonságos. Biokandalló vagy más néven bioetanol kandalló a XXI. A valódi tűz látványának és melegségének köszönhetően. Több mint éves tapasztalattal rendelkezünk.


Az ár tartalmazza : 1. Kandallót (korpusz) 2. Azaz, hogyan is nézhetne ki egy jól megcsinált fűtő klíma. A Delta biokandalló felépítése az egyszerűbb kandallók közé tartozik. Az égőbe kerámia gyapot helyeztünk el, így takarékosabb és biztonságosabb a fűtőanyag fogyasztása. Januárban költöztem be a jéghideg irodámba, sokáig nem melegedett fel, de a biokandallóval pár óra alatt meleg lett!


Szilárdan a falhoz rögzítve. Az otthon kialakításában nagyon sokat nyom a latban, milyen típusú fűtésrendszerrel látjuk el. Vannak, akik esküsznek a távfűtésre, mások inkább a gáz vagy más cseppfolyós fűtőanyagot részesítik előnyben, és persze olyanok is vannak akik a régi, hangulatos és egyben praktikus fűtési módozatokat. Azért, hogy készülékét könnyedén és hosszú ideig használhassa, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót. Európai TÜV minősítés!


Szakembereink segítségével a helyszínen egy nap alatt megépítjük kandallóját a választott kandallóbetét és kandallóburkolat beépítésével a kandalló terveknek megfelelően. A helyiség, melyben a biokandallót üzemelteti legyen jól szellőztetett! Ha most rendel raktáron lévő készüléket, úgy a házhozszállítás 1-munkanap, várhatóan: Már. Kerülje a huzatot, miközben a biokandalló üzemel!


A huzattól a bioalkohol belobbanhat, a. Dupla rétegű rozsdamentes acél anyagának köszönhetően beltéri és kültéri beépítése is lehetséges. Az liter tüzelőanyag körülbelül 5-óra alatt. Az liter tüzelőanyag körülbelül óra alatt ég el benne. A tartályban található kerámia gyapot segít megakadályozni a bioetanol gyors. Ne legyen átjáróban, mert a tűz köré célszerű csoportosítani a pihenő szigetet, az ülőgarnitúrát.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Az otthon egyedivé alakítása nem áll meg a különleges bútorzatnál és dekorációnál. Egy lakás felújításra és átalakításra specializálódott kivitelező tapasztalata alapján a legnépszerűbb kérés az erkély beépítése , amely nem csak a lakótér alapterületét növeli, de az újonnan kialakult világos helység télikertnek is használható. Etanollal működő biokandalló a Blomus-tól.


Kémény nélküli kandalló. Bárhová ahová ön szeretné :) lakásba vagy házba. A régi építésű lakásokban számtalan átalakításra, felújításra lenne szükség.


GRÜNWALD minőségi tartályok, környezettechnika. A Zero Energy House - Z.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések