2016. december 15., csütörtök

Domestos penész ellen

Szavo és társai ( Domestos stb.): tűzoltásnak jó, mert olyan, mintha eltűnne a penész , kifehéredik és egy ideig nem is jön vissza. Egy ideig, mert, ahogy elmúlik a hatása, ismét megjelenik. Egyébként Szavo helyett használjatok simán hypot, ugyanaz! Csak az árukban van jelentős különbség, ami nem elhanyagolható tényező. A penész ellen pedig egyenesen kiváló fegyver.


Kevés vízzel elkeverve készíts sűrű masszát, majd ezzel súrold át a fürdőszobában azokat a kád- vagy csempefelületeket, amelyeket a vízkő mellett a penészfoltok is elcsúfítanak. A weboldalon sütiket (és hasonló technológiákat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Hülyeség ellen nem véd semmi. A vírus totálisan másképp terjed mint a baktérium és a ( penész )gomba. Ezek felületeken vannak, kedvező életkörülmények esetén léteznek.


Ha egy nem teljesül, már megpusztulnak. Ha megvan a kedvező körülmény, és meghipózo az csak tüneti kezelés lesz, mert röhögve visszatelepszenek. Egy lehetséges megoldást ismertetek, a penészes falak kialakulása ellen. A kérdésre mindkét esetben igennel válaszolhatunk – nincs semmi „de” vagy „ha”.


A Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószer a végső fegyver a kórokozók ellen vívott harcban, ugyanis 9-ban megszabadít a vécében meghúzódó, jól ismert kórokozóktól. A fürdőszoba éppen ezért kifejezetten kedvelt helye a penész gombának: itt ráadásul nem csupán a csempék közötti fugákban, a fal és a kád találkozásánál jelenhet meg, de akár a falakon is. A fürdőszobát meg takarítsd napi rendszerességgel, akkor nem tud kialakulni a penész.


Ja, és már léteznek olyan festékek, amikkel ha kifestik a lakást, az nem penészesedik. Nekünk ilyennel van a. Penész elleni ecetes házi szer: így keverd ki, hogy hatékony legyen! Harc a penész ellen Ha tudjuk az otthonunkról, hogy hajlamos a penészesedésre, akkor tegyünk néhány óvintézkedést. A konyhába, de akár a fürdőszobába is szereltessünk fel egy páraelszívó készüléket, amely a nedvesség nagy részét kiszűri, de emellett fontos, hogy naponta szellőztessünk.


Na, igen a penész … én asztmás vagyok ezért a poratkák és a penész miatt könnyen befulladok. Ez egy olyan speciális festék, amely csökkenti a magas páratartalmat a belső terekben, kiszárítja a nedves falakat, gátolja a penészedést, energia takarékos, megszünteti a hő hidakat és ami a. Ott, ahol magas a páratartalom, könnyen megjelenhet, eltávolítása azonban már nem olyan egyszerű. Ezekről a technikákról – más érdekességek mellett – a Házi praktikák penész ellen című írásomban olvashatsz. Ezen túlmenően kipróbálhatod a festék- vagy háztartási boltokban kapható penész eltávolító és penészfolt elleni szereket. Ezek is hatásosak lehetnek a penésszel szembeni küzdelemben.


A BioRid rendszer nem hatékony a csapadékvíz és a talajból felszálló nedvesség ellen. Vásárlói visszajelzések alapján egy kedvezőbb árú változatot is kínálunk, kisebb felületekre. A gyári literes mellett, egy 4. Penészmentesítés, penész spórák elpusztítása, dohos szag megszüntetése. Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is.


Milyen módszereket vethetünk be a penész ellen ? Az első gondolat természetesen, hogy menjünk el egy drogériába és vegyünk penészölő szert. Válogatni van miből: jó megoldás lehet a Mold Stop nevű penészeltávolító, a Well Done penészirtó, a Pattex penészölője, mely egyben fertőtlenít is és sokoldalú, mert többféle felületre is alkalmas. A közökbe helyezzünk ásványi rost szigetelőanyagot (6), s csak azután borítsuk be a felületet (7).


A lapok rögzítéséhez csak galvánréteggel bevont csavarokat használjunk, nehogy a páradús levegő nedvességétől a csavarok megrozsdásodjanak, s penész helyett rozsdafoltok csúfítsák el később munkánkat. Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant érinthet a penészesedés, attól függetlenül, hogy szigetelt vagy nem szigetelt a lakás, cserélték-e az ablakokat, vagy sem. Főleg télen szokott aktuálissá válni a probléma, ezért is vesszük most elő. No meg azért, mert sok a tévhit a penészről.


Mivel komoly egészségkárosodást is okozhat, vegyük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések