2016. december 20., kedd

Garázskapu bontott

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az EUROKAPU garázskapu saját termékünk, ezért sokkal rövidebb szállítási határidővel dolgozunk, mint más cégek. Magyar gyártóként raktárról, azonnal tudjuk teljesíteni megrendelésedet, illetve egyedi igényeidet is teljesítjük. Garázskapu apróhirdetés ingyen. Ahogy a különböző cégek és vállalkozások esetében, úgy a magánszemélyeknek is lehetősége van bannerekkel történő hirdetésre, tömeges hirdetésfeladásra, valamint partneri kapcsolatokra eladó garázskapu kategóriában.


A garázskapu beépítéséhez szükséges feltételek A szekcionált nyílászáró elhelyezhető simított vagy vakolt belső falsíkra, esetleg egyéb fogadófelületre mely sima felületű.

Hogy felhelyezhető legyen a garázskapu , a jobb és baloldali belső kávának el kell érnie a cm-t, míg a szemöldök méretének legalább cm-nek lennie (extrém esetben minimum cm). Köszönjük érdeklődésedet. Egyedi és szabvány mére. Országos kiszállítás és beszerelés.


Méretre gyártás alapáron. Gyors, pontos munkavégzés. Az ország több pontján várjuk szekcionált és billenő garázskapuk széles választékával!


Technika, technológia, lehetőségek.

Szerkezeti felépítéséből adódóan (a palást a fölötte elhelyezkedő tokba tekeredik fel) sem a belső-, sem a külső térből nem vesz el helyet, valamint az oldalfalakon a helyigénye is minimális, mindössze a lefutó szélessége. CLASSIC húzórugós szekcionált garázskapu garázsajtó Termékleírás A Classic húzórugós típusú garázskapukat kiváló ár-érték arány jellemzi. Megbízható és gazdaságos megoldás max. Szépséghibás garázskapu akció gyártói ár - kedvezménnyel!


Az akciók más akcióval és kedvezménnyel nem vonhatók össze! A Hörmann kedvező árakkal várja Önt, a tartós német minőség és a modern stílus továbbra is garantált! RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg. Találja meg a tökéletes kombinációt! A garázskapu redőny az ideális megoldás a helyhiányra és a takarékos helykihasználásra a garázsban!


Az automatizált kapu redőnyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy a kaput feltekerje a motor, így az nem foglal el plusz helyet kinyitva sem. Húzó és torziós rugók! Gyári rugóalapanyagból készült rugók. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kaputechnika,Zala,Hörmann garázskapu , garagentore, garázskapu , hörmann, hörmann garázskapu , kapunyitó, szekcionált garázskapu , bejárati ajtó, tolókapu.


Ha külön épületben van a garázs, nagyon jó választás lehet egy billenő garázskapu , mely szigeteletlen, de ára nagyon kedvező, különösen az akciós kivitelek. Ha a lakóépületen belül van a garázs, mindenképp szigetelt, szekcionált garázskapu választása ajánlott. Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Telepen belül: Gutenberg u.

A Motorline ROSSO EVO 1CF típusú garázskapu nyitó szett maximum 100kg-os, max. Szekcionált garázskapu akció minden Hörmann és Eurodoor kapura. Bontott ajtók és garázskapuk nagy választékban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések