2016. december 7., szerda

Gégecső tömszelence

Tömszelencék széles választéka azonnal raktárról. Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. Diflex cső tömszelence GX RGG 50.


Hozzáadás a kedvencekhez. Az adatkezelési tájékoztatóban és jelen nyilatkozatban foglaltakat megértett.

VÍRUS SZABÁLYZAT A webáruház egyenlőre zökkenőmentesen működik. A személyesen érkezők : Kérünk mindenkit , maximum egy embert engedünk az üzletbe. Elektromos csövek (PVC) és tartozékai: PDF: 5KB : érvényes 01. A Pauer-Land műszaki áruház és műszaki webáruház erősáramú kínálatában megtalálható a transzformátor, fi relé, a kábelcsatorna valamint a kismegszakító nagy választékban tömszelence és mágnesszelep.


Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Kívánságlista (0) Kassza. Egyelőre üres a kosarad! Fém gégecső széles választéka azonnal raktárról. Nettó kedvezményes ár.

Bruttó kedvezményes ár. Ft Kiszerelés: 1db. Bontható: igen Tulajdonságo. HelaGuard rugalmas fém kábelvédő gégecső folyadékálló bevonattal (IP6 IP69k), és tömszelence. A rugalmas fém kábelvédő gégecsövek sima, UV álló PVC és termoplasztik gumi bevonattal rendelkeznek, és nagyfokú nyomószilárdság, feszítőszilárdság és ütésállóság jellemzi őket.


Cső tömszelence D25. Weboldalunkon, mint szinte minden más weboldalon, cookie-kat használunk. Termékválasztékuk sokkal szélesebb, és a kiegészítők komplett választéka áll a szakemberek rendelkezésére.


A kiegészítők (csőrögzítő tömszelence , toldó) segítségével IP6 IPvagy akár IPvédettséggel szerelhetünk. Kültéri szerelésekhez, tűzveszélyes területekre, agresszív anyagokkal terhelt környezetbe. Ft PG tömszelence műa. Milyen fizetési módok közül választhatok a webshop-ban? Mennyibe kerül a kiszállítás?


Nem érkezett meg regisztrálást aktiváló linket tartalmazó e-mail? Minden jog fenntartva! Villanyszerelés vásárlása és rendelése az OBI-nál. Gégecső , lépésálló.


Csatorna doboz és tartozékai.

Cégünk sokféle szivattyú (önfelszívó szivattyú,ásott kút,centrifugál szivattyú,házi vízmű, búvár szivattyú, cső szivattyú,stb.) szivattyú alkatrész forgalmazásával foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések