2016. december 6., kedd

Kisméretű kéménytégla

Tekintsék meg kéménytégla és a kéményépítéshez szükséges speciális habarcs termékeinket és árainkat. Kisméretű tömör tégla. A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is. A szállítást országos lefedetséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla.


Mivel a kémény téglái nagyfokú hőmérsékleti igénybevételnek, valamint nagy nyomásnak is vannak kitéve (alsó sorok téglái), semmiképpen NE használjunk hagyományos kisméretű téglát. A kéménytégla , mint tartószerkezeti köpenyanyag funkcionál, az égéstermékkel közvetlenül nem érintkezik. Ilyen téglát gyárt.


Putnoki kisméretű tégla, nagyszilárdságú tömör tégla. Nem fagyálló, ezért épületen kívül ne építse be. Bakonytherm kisméretű tömör tégla. Teherhordó falak - falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra alkalmas hagyományos falazó tégla.


PÁPATESZÉRI BAKONYTHERM TÖMÖR TÉGLA KISMÉRETŰ 25X12X5CM és még termék közül választhat a kategóriában. Bontott tégla eladó. Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben.


Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is. Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Akciós kéménytégla árlista a Hofstadter Építőanyag Centrumból. Kreatív kompozíciók elengedhetetlen kelléke,vágott élõvirágok rögzítéséhez.


Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. Leier Hungária Kft.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kéménytégla kedvező áron a Hofstadter Tüzépen. Egész évben akciós árakkal várjuk Tüzépünkön. Olcsó árak, új és használt.


Tégla ár és árlista letöltése. Esetleg padlásburkoló tégla? Nálunk minden megtalálható egy helyen, ha a bontott tégla a kedvence, ehhez hasznos információkat és képeket adunk a bontott tégla menüpont alatt. Nagyméretű, kisméretű ? Ha felirat, házszám kell a kerítésre, nálunk rendelhető a kívánt szöveggel, személyes egyeztetés alapján készült. A bontott tégla ára a raklap és a fólia csomagolás árát tartalmazza, de a szállítás költségét nem.


A Porotherm áthidaló képezi a szerkezet alsó húzott övét, a felső nyomott övét pedig a kisméretű tömör tégla ráfalazás vagy rábetonozás biztosítja! A tégla ára tartalmazza a csomagolás és a raklap kölségét is, de nem tartalmazza a szállítás költségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések