2016. december 30., péntek

Impregnált fa

A fa tartósságának növelésére alkalmazott technikák közül ez az egyetlen, amely, ha jól van elvégezve, képes ténylegesen konzerválni a fát. A főzés, lúgozás, gőzölés vagy az áztatásos telítés által adott védelem inkább csak a fa felszínére terjed ki, a teljes keresztmetszetére nem. A fa egyszerre természetes alapanyag és divatos is. A modern építészet és kerttervezés nem is akar, de nem is tudna enélkül a megújuló természetes alapanyag nélkül meglenni.


Mindig megragadja a tekintetet – akár a kezeletlen fa elszíneződéseivel, akár az impregnált fával, ami odafigyelést igényel. Megnyitotta kapuját a Fa -Forgács Kft! Várjuk önöket folyamatosan bővülő termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, melyeket oldalunkon fognak megtalálni, de érdeklődhetnek.


A fedél db piros markolattal is el lett látva, így a homokozó könnyen mozgatható és szállítható. FSC tanúsítvánnyal ellátott, barna impregnált fenyőfából készült, így rendkívül strapabíró és rothadásálló. A fa játszótéri eszközök saját kertben és közterületi játszótereken történő használatra egyaránt alkmalmasak. A hintáktól és mászóváraktól kedzve, a homokozókon át a csúszdás kerti játszóterekig: valamennyi szabadtéri játékunk kiváló minőségével, egyedi dizájnjával és vonzó árával nyűgözi le!


Ez a fa ültetőláda bőséges helyet kínál a növényeknek, zöldségeknek, gyógynövényeknek és virágoknak. Az egyszerű négyszögletes tervezésének köszönhetően stílusos kiegészítője lehet bármilyen erkélynek, decknek, vagy tornácnak. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Szerszámos ház építés, faház építés, kerti tároló építés fából.


Impregnált , telített (Telifa) kültéri fa járólapok 10év garanciával ! Az eljárás során a fát kívül és belül egyaránt megerősítik, hosszútávú védelemmel látják el. Du-Fa Fatelep - Hunyadi u. Reviews Nem határidőre történt a szállítás. Faléc és gerenda, mint alapanyag. A fa az egyik legjobb alapanyagnak tekinthető, ha bútorokról, a ház alapjairól, használati eszközökről, padlózatról vagy éppen gyermekjátékról van szó.


Impregnált fa

Magas nyomáson telített, impregnált fa , korhadás és rovarkártevők elleni védelemmel. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A Wickey tudatosan döntött úgy, hogy kezeletlen természetes fa helyett olyan gyermek- és környezetabarát módon impregnált , Közép-európában termeszett fenyőt és lucfenyőt használ, melyek professzionális felhasználása közterületeken is bevált gyakorlat. Fa homokozó paddá alakítható tetővel Fa homokozónkat bátran ajánljuk kisebb, nagyobb kertbe, udvarra, sőt akár teraszra is, hiszen a csomagban található alsó ponyvát a homokréteg alá helyezhete így az nem szóródik szét.


Fa köré építhető tömör akácfa pad 1x 1x cm. Részletek Üzlethez. Barna tömör akácfa 3-személyes kerti pad asztallal 1cm. Kétszemélyes impregnált fe. Kerti elválasztóelemként, vagy kúszónövények támasztékaként is használhatja.


Impregnált fa

Teraszburkolatok fából – natúr és Thermowood eljárással készült különleges minőségben. Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben. Ha minőségről van szó, a Fenyőker Fatelep nem ismer ellentmondást tetőléc forgalmazása esetén sem.


Kizárólag a legjobb minőségű szlovák lucfenyőből, professzionálisan kifűrészelt fűrészárut forgalmazunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések