2016. december 2., péntek

Névtábla ajtóra rendelés

Előbbi választása esetén az akrilüveget előre fúrjuk. Próbálja ki Ön is a névtábla rendelést, melyet könnyedén, az online szerkesztő programmal tehet meg. Gravírozás rendelés Figyelem ! Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelése nem az Ön által kiválasztott üzletünkben készül, hanem központi műhelyünkben.


Saját névtábla készítés egyszerű varázsló segítségével ajtóra , asztalra, postaládára, csengőre. A gravírozott táblák patináns arany, ezüst, vagy hagyományos egyszerű színekben készülnek, kültéri vagy beltéri használatra. Névtáblák Amikor belépünk egy lakásba vagy irodába sokat megtudhatunk tulajdonosáról csupán a névtáblája alapján. Igény estén gravírozzuk öket!


Ha Ön azt szeretné, hogy pozitív érzésekkel lépjenek be birodalmába, találja meg a saját stílusához és bejárati ajtajához leginkább illő kivitelt! Kerek fa vágódeszka és teflonlapát szett egyedi gravírozott szöveggel és figurávalA deszkák és fakanalak natúr termékek ezért nem teljesen méretpontosak, illetve a gravírozás színében is eltérések leh. Szendvics szerkezetű mm-es műanyag lemezen, hátoldalán öntapadós, könnyen felragasztható A kívánt szöveget írja be a megjegyzéshez a rendelés leadásakor.


Szín kiválasztásánál az első szín az alapszín, második szín a szöveg színét jelenti! Akcióink csak a webáruházban rendelt termékekre érvényesek visszavonásig. Rendkívül jó tulajdonságokkal bíró, új fejlesztésű, akril alapú anyagok, melyek vékony fedőréteggel rendelkeznek. Különösen alkalmas nagy sebességű lézeres megmunkálásra, UV-stabil és fokozottan hőálló. Elhelyezhető bejárati ajtóra , vagy bármely helyiség ajtajára, falára.


Az ajtóra a névtábla hátoldalán található kétoldalú ragasztóval rögzíthető (tartozéka), de akár csavarozható is. Beltérre ajánlom, kültérre csak abban az esetben javasolnám, ha közvetlen napfény és eső nem éri a táblát. Mérete: x cm.


S-M-L-XL méretű táblák Ha lejjebb görget (vagy ide kattint), a hagyományos nézetben csak az adott méret-kategória választékát láthatja. Ruhák, Táskák, Háztartási eszközök, Kozmetikumok, Játékok, Férfiaknak is. Rendeljen egyszerűen és kényelmesen otthonról vagy az irodából. Online és telefonon is állunk rendelkezésére a vásárlás előtt és után is díjtalanul.


SZORÍT MINKET A HATÁRIDŐ. Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 1-munkanapon belül teljesíti. Ha hétvégén vagy pénteken adtad le a megrendelésedet, kérlek vedd figyelembe a napok kiszámításánál, hogy csak hétfőn tudjuk postázni a termékeket neked. Partnerünk részére szükséges lesz.


Cégünk kirakati feliratokat, világító táblákat, névjegykártyákat, bélyegzőket, címeres pajzstáblákat, gravírozott ajándéktárgyakat készít. A kincses polcra teszi. Kandalló párkányra. Rögzítheted az öntapadóval, és a dobozban és az asztali tartóban is remekül mutat. Cukifaktor – az ajtón megörökítve.


Rajzoltasd meg szeretteid álmait, hogy nap mint nap láthassák! Különleges,egyedi kézműves minőségi termékek, ajándék és használati tárgyak. Fa alapú ajándéktárgyak textillel bevonva.


Textilből készült használati termékek. Maximális felkészültség. Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. Gyerekszoba ajtajára, vagy szekrényre rögzíthető névtábla gyerekeknek. Festett-lakkozott, egyedi méretre vágatott névtábla bejárati ajtóra.


Kérésre a gyerekek neve is külön táblácskát kapott, és rövid láncon függenek a „szülők alatt”. Sign System Mojo tájékoztató lekerekített ajtótáblák névtábla és más információk elhelyezésére. A keret alumíniumból és erős műanyagból készült. A tájékoztató címkét tükröződésgátló UV-fólia védi. A tábla csavarokkal falra vagy ragasztó korongokkal ajtóra rögzíthető.


Névtábla falidekoráció - rózsaszín-lila szívecskés, Habszivacs dekoráció gyerekszobába. Zsebi Babaáruház - Babakocsik, bababútorok, autósülések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések