2016. december 19., hétfő

Mediterrán danubia tetőcserép ár

Terrán Standard Basic natúr tetőcserép. Szín és forma, ami a tetőről elsőre eszünkbe jut. Természetes szín, lágy vonalak és nagyon kedvező ár. Ismerje meg választékunkat oldalainkon!


Tetőcserép akció után kutat?

Mediterrán tetőcserép webáruház. Nézze meg akciós tetőcserép kínálatunkat! Szín: Tégla, Bordó, Antracit, Barna.


Terran Danubia a Klasszikus tető - kissé átértelmezve új színek által, hiszen a hullámos forma nem csak pirosban mutat jól. A holnap tetője, amely már ma is hódít. Ez a megszokott stílus, mely formabontó színeivel elkápráztat, irányzat, mely a jövőben se megy ki a divatból.


Klasszikus tetőcserép – kissé átértelmezve új színek által, hiszen a hullámos forma nem csak pirosban mutat jól.

Kedvező szellőzőcserép árak a Hofstadter Építőanyag Centrumban. Kedvező cserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Bizonyára tetőcserepet keres, ha ellátogatott az oldalunkra. Kérjen egyedi ajánlatot most. Portálunkon megtalálhatja az öt legnagyobb tetőcserép gyártó termékeit, megnézheti és összehasonlíthatja azokat.


Mindenképpen érdemes alaposan körülnézni, hiszen oly nagy a kínálat a tetőcserép piacon. Sok forgalmazó kedvező áron kínálja a különböző. A ColorSystem színvédelemmel a tetőcserép színei frissebb és mélyebb tónusúak lesznek, legyen szó élénk téglavörösről, érettebb ódonról vagy éppen intenzívebb antracitról. A hosszan tartó színvédelem megőrzi a színek tónusát, intenzitását. Az öntisztuló felület jóvoltából a tető tisztább, élénkebb színű lesz, sőt az UV sugárzásnak is jobban ellenáll.


A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá! DANUBIA cserép- A klasszikus forma A Duna régiónk meghatározó tényezője, Közép-Európa egységét jelképezi.


A fent megadott ár db termékre vonatkozik!

A Standard tetőcserép bármely épületnek komfortos külsőt kölcsönöz. A kedvező árfekvés, a magas minőség és a. DANUBIA tetőcserép A klasszikus forma A Duna régiónk meghatározó tényezője, Közép-Európa egységét jelképezi. Termékfilozófiánk is ezt a természetes harmóniát tartotta szem előtt, amikor termékvonalunkat Danubia névre kereszteltük. A cserepek raklapon vannak, a kiszállítás követően a csomagolás nem lett megbontva.


Magyarország vezető tetőcserép gyártójának akciós kínálata! Ft Nettó ár : 2Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések