2019. június 11., kedd

Fa homlokzatburkolat

A faházak otthonos hangulata egy lépésben - homlokzatburkolat akácból! Amennyiben kültéri akácfa homlokzatburkolatot keres, egészen biztosan Ön is az emberek azon csoportjába tartozik, akiben magas az igény a szépre, a természetesre. A fából készült falburkolat korszerű és időtálló, természetes anyag, mely nagyon jól harmonizál mind az egzotikus, mind a minimál stíluselemekkel. Ha valami igazán különleges látványelemet vinnénk otthonunkba, párosítsuk a faburkolatot kővel, fémmel vagy üveggel!


A Resoplan homlokzat burkoló lapokat természetes farost ill.

UV védő bevonatból, nagy nyomású préseléssel készíti már több, mint éve a német Resopla GmbH (Európa vezető dekorlemez gyártója). A fa alátétbordák rögzítése történhet speciális távtartó csavarokkal (homlokzatburkolati csavarok vagy állítható homlokzatburkolati csavarok szabadon forgó fejjel), amelyeket vízszintesen (a homlokzatburkolat síkjára merőlegesen) és ferdén kell elhelyezni. A fa tapintása meleg, hőszigetelő képes­sége kiváló. Homlokzatképzéshez.


A fa teraszburkolat rendszer telepítéséhez segítségére lehet a képekkel illusztrál, pdf-ben is letölthető fa teraszburkolat építési útmutatónk, de szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, ahol munkatársaink szakmai tanácsadással is tudják segíteni a tartós fa teraszburkolat építésben! A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.

Deszka homlokzatburkolat szerelt falszerkezeten. A legelterjedtebb fa anyagú homlokzatburkolatok a csap­hornyos lécekből készült homlokzati lambériák. Ezek a beltéri lambéria burkolatokhoz hasonló módon, rejtett szegezéssel lécvázra erősített különböző keresztmetszetű gyalult lécekből állnak. A vörös fenyő az egyik legerősebb fajta, tartós és hosszú életű! A lucfenyőből készült homlokzatburkolat ellenáll az időjárás viszontagságainak is!


Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, válogasson valódi fa homlokzatburkolataink közül! Egy lemez, egy homlokzatburkolat , ami valójában mégsem csak homlokzatburkolat. Mit érdemes tudni a táblás fa homlokzatburkolatokról? Kiváló minőségű, nagy formátumú sík lapként alkalmas tartós homlokzatburkolatok kia. Gentas G-Ext kültéri kompaktlemez.


A G-Ext termékcsalád magas fokú ellenállósággal rendelkezik a különböző -sok esetben- extrém időjárási körülményekkel szemben, mint például: direkt napsugárzás, eső, savas eső, valamint a szél (homokot illetve egyéb finom frakciókat szállít pl. tengerpartok közelében) koptató hatása ellen. Változatos színvilágából minden stílushoz megtalálja a megfelelőt. Nézze meg 6referenciaképünket! A fa -műanyag kompozit burkolat nem bírja jól a folyamatos UV sugárzást, fedetlen, napnak kitett részeken hamar elöregszik, kifakul és törékennyé válik, amit súlyosbít az a tény, hogy a WPC burkolatok nem felújíthatóak.


Innovatív és exkluzív kőburkolat természetes struktúrával.

Mindössze 2-mm vastag, ultrakönnyű. Tökéletes beltéri falburkolat, homlokzatburkolat kialakítására, bútorok kőburkolataként. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Trespa kültéri homlokzatburkolatok széles választékban.


Kérjen egyedi ajánlatot homlokzat burkolatainkra, vagy tekintse meg termék palettánkat! WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa -műanyag kompozit anyagok farostból (bambusz,faliszt), hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. Az Okume Aqua Garant egy kültéri homlokzatok burkolására szánt, rétegragasztot fa tábla, amely vízállóságára a gyártó garanciát vállal. Natúr színe talána gőzölt bükkére hasonlít, felületkezelése faápoló olajjal kell, hogy történjen, amelyet szintén.


Házaink megépítésénél sokan szeretnénk, ha minél több természetes építőanyag kerülne felhasználásra. Ez a burkolatokra is vonatkozhat. Az egyik ilyen építőelem a fa. A faburkolatok manapság népszerű homlokzatburkolat. Nézzük meg, hogy milyen megoldásokkal találkozhatunk.


Anyagukat tekintve általában fenyő vagy. A hőkezelt (thermowood) fadeszkázat esetében a tartósságot hőkezeléssel érhető el, hogy a fa kevesebb vizet tudjon megkötni. A fa sejtjei megégnek, így a sejtfalba nem képes már víz bejutni.


Mivel a cukor és más rovaroknak kedvező anyag is kiég a fából, ezért nem kell tartani a rovar és gomba elterjedésétől sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések